Zistite, čo sa vášmu partnerovi páči v posteli.dreamstime
StoryEditor

Chceli by ste partnera potešiť v posteli? Vďaka erotickému horoskopu sa vám to čoskoro podarí

23.06.2024, 12:00
ASTRO

Túžite vedieť, čo od vás v posteli očakáva partner, čo zmeniť alebo s čím prestať? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na hviezdy, ktoré vám dokážu prezradiť, čo vaša polovička potrebuje. Prečítajte si erotický horoskop a využite jeho rady už pri ďalšom milovaní.

Baran

Vy ani váš partner nechcete v posteli nudu a stereotyp. Práve preto by ste si mali dať viac záležať na predohre, ktorá je pre Baranov takpovediac kľúčová. Keďže partner túži po vzrušení, musíte sa v posteli viac prejaviť. Nebojte sa hlasno zakričať a preberte vedenie, keď to bude potrebné. Verte, že muž Baran z vás okamžite padne na kolená.

Býk

Ak sa váš partner narodil v znamení Býka, pravdepodobne býva vaše milovanie dlhé, nežné, ale aj vášnivé a úprimné. Muž Býk si potrpí na erotické oblečenie, ktoré rád využije pri nejakej posteľnej hre. Potešiť ho môžete najmä zvádzaním, s ktorým začnite už počas dňa. Takýmto spôsobom bude jeho chuť na sex omnoho väčšia a len tak ľahko sa ho nezbavíte.

Blíženci

Váš partner potrebuje v posteli neustále zažívať nové veci, rád experimentuje, ale nepreháňa to. Aby ste si ho udržali a túžil by po vás viac a viac, vždy zmeňte miesto milovania, prineste do postele novú hračku alebo využite silu ľadovej kocky na rozpálenom tele či horúcej čokolády.  

Rak

Rak si viac potrpí na pocity ako na výkony v posteli. Rozhodne ho netešia krkolomné polohy, erotické hračky ani drsný sex. Dôležité sú preňho v milovaní emócie a romantika. Nebojte sa mu preto ukázať bezpodmienečnú lásku a nešetrite na jemných, no vášnivých dotykoch.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. jún 2024 12:02