Oči prezradia, aké úmysly má s vami partner.dreamstime
StoryEditor

Má o vás skutočný záujem alebo vás chce len do postele? Toto všetko prezradí očný kontakt

14.04.2024, 09:00
Vzťahy

Oči sú zmyslovým orgánom, vďaka ktorému môžete vidieť okolitý svet, skúmať nové veci, ale rovnako tak aj komunikovať. Tak ako úsmev, pery či ruky, tak aj oči dokážu prezradiť mnohé o človekovi, s ktorým sa práve stretávate. Zistite, či má o vás skutočný záujem alebo vás chce len do postele.

Okrem verbálnej komunikácie by ste si na druhom človeka mali všímať aj tú neverbálnu. Namiesto pier, rúk či nôh si všímajte najmä jeho oči. Tie sú totiž zrkadlom do duše a dokážu prezradiť, či má o vás muž skutočný záujem alebo vás chce naopak len oklamať a využiť. Pozrite sa, čo si na očnom kontakte treba všímať najviac.

Má záujem

Páči sa vám, ktorého stretávate po ceste do práce, no neviete, či je záujem aj na tej druhej strane? Všímajte si jeho očný kontakt. Ak je totiž rád, že vás vidí usmeje sa, jeho oči sa mu prižmúria a okolo nich vzniknú vejáriky. Práve takýto pohľad naznačuje, že má o vás záujem. Nebojte sa ho preto osloviť alebo pozvať na rande.

Je zamilovaný až po uši

Ak sa s mužom stretávate už nejakú dobu, rozumiete si a cítite sa v jeho prítomnosti dobre, to, či je do vás zamilovaný môžete zistiť vďaka očiam. Sledujte, či s vami udržuje dlhší očný kontakt, jeho zrenice sú rozšírené a oči sa sústredia len na vás. Takisto môžu zamilovanosť odhaliť aj vaše oči. Ak pociťujete niečo silné, keď sa vzájomne pozeráte jeden na druhého, pravdepodobne ste zaľúbení.

Chce vás len do postele

Ste s mužom na rande alebo máte v práci kolegu, ktorý po vás zvykne dosť pokukovať. Ak by mal o vás skutočný záujem, bude sa pozerať len do vašich očí, poprípade na pery či krk. Ak si vás však jeho očný kontakt premeriava celé, od hlavy až po päty, bohužiaľ, chce vás len do postele. Takýto pohľad totiž napovedá iba sexuálny záujem.

Klame

Sladké reči, neustála pozornosť či zvláštne príbehy z minulosti. Ak sa stretávate s mužom, ktorý sa vám síce páči, no stále vám na ňom čosi prekáža, začnite si všímať jeho oči. Pozerá sa vám do  očí len málo alebo sa do nich pozerá až príliš veľa, dlho a často? Mali by ste vedieť, že klame.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 17:02