Niektoré veci jednoducho ženy nikdy nepriznajú.dreamstime
StoryEditor

V tomto sa nájde každý žena. Veci, ktoré sa možno hanbíte priznať, no často ich robíte

26.12.2023, 08:00
Vzťahy

Ženy sú najmä pre mužské pokolenie jednou veľkou neznámou. Hoci je každá z vás iná, predsa len máte niektoré veci spoločné. Robí ich takmer každá z vás. Priznávate ich len pred najbližšími priateľmi, no často si ich nechávate len samé pre seba.

Čo ty na to?

Často si samé neviete vysvetliť čo znamená správa, ktorú ste momentálne obdržali. Chápete ju správne, alebo ste úplne mimo? Nuž, ešteže máte niekoľko priateľov na telefóne, ktorým túto správu môžete poslať, však áno? V preposielaní konverzácii ste priekopníčka. Či už len v prípade, že potrebujete radu, alebo chcete s kámoškami zdieľať svoje nadšenie či rozhorčenie.

Toto ja nejem

Niektoré ženy majú stále potrebu vzbudzovať nejaký dojem. Samozrejme ten najlepší. A ako by to vyzeralo, keby ste verejne priznali, že vaše obľúbené jedlo je držková polievka, guláš, klobásy či to, že sa tešíte na poriadny kus prerastenej slaniny? Nuž, aj v tomto prípade radšej poviete, že si denne pochutnávate na čerstvom šalátiku a váš jedálniček vyššie spomenuté potraviny obsahuje len veľmi, veeľmi príležitostne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 11:42