Niektoré veci jednoducho ženy nikdy nepriznajú.dreamstime
StoryEditor

V tomto sa nájde každý žena. Veci, ktoré sa možno hanbíte priznať, no často ich robíte

26.12.2023, 08:00
Vzťahy

Ženy sú najmä pre mužské pokolenie jednou veľkou neznámou. Hoci je každá z vás iná, predsa len máte niektoré veci spoločné. Robí ich takmer každá z vás. Priznávate ich len pred najbližšími priateľmi, no často si ich nechávate len samé pre seba.

Každý má svoje „guilty pleasure“, alebo potešenie, o ktorom si myslíte, že by preň vaše okolie nemalo veľké pochopenie. Práve preto o ňom radšej mlčíte.

Zvedavosť

Za akú vlastnosť považujete zvedavosť? Záleží samozrejme od uhla pohľadu a tiež od toho, čo konkrétne vás zaujíma. Ženy väčšinou zaujíma všetko. Aj úplne nepodstatné veci a ľudia, ktorí sa im len mihli v živote. Chcú mať prehľad o tom, kto vlastne sú, čo robia, s kým sa stretávajú. Ani ich bývalí rozchodom nebudú vo večnom zabudnutí. Práve naopak. Aj v tomto prípade si z času na čas prelustrujú ich život, aby o nich čo to vedeli.

Sama so sebou

Len sa zamyslite nad tým, koľkokrát sa rozprávate sama so sebou. koľkokrát si nahlas niečo vyčítate, kritizujete, ale aj pochválite sa za to, čo ste práve urobili, alebo ako vyzeráte. Často tento monológ, (alebo je to dialóg?) vediete aj so svojím odrazom v zrkadle. Komentujte svoj výzor, dvojitú bradu, malé prsia, hrozné vlasy či pneumatiky na bruchu. Našli ste sa v tom aj vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:11