Aj z vášho partnera môže byť skvelý milenec.dreamstime
StoryEditor

Urobte zo svojho partnera milenca snov! Stačí skutočne málo

13.11.2023, 14:00
Vzťahy

Sex je dôležitou súčasťou partnerského života. Pokiaľ všetko funguje tak ako má, ani by vám nenapadlo zamýšľať sa nad zlepšením. No čo ako vás váš milenec nevie uspokojiť a sex sa tak pre vás stáva povinnou jazdou, no bez happy endu? Určite to dajte najavo a skôr, než začnete pracovať na svojich hereckých schopnostiach ako orgazmus predstierať, začnite spoločne pracovať na tom, ako ho dosiahnuť.

Predstieraný orgazmus je realitou mnohých spálni. Jeden z partnerov sa k tomuto kroku uchýli najmä preto, že nechce tomu druhému ublížiť. Seba však pripravuje nie len o rozkoš, ale aj o uvoľnenie.

Prečo predstierate

Nie je žiadnym tajomstvom, že len veľmi malé percento žien dosiahne orgazmus pri každom pohlavnom styku. Stále to však mnohé z nich pokladajú za svoje zlyhanie a preto sa neustále, zas a znova radšej uchýlia k hereckým výkonom, hodným porno hviezdy svetových formátov namiesto toho, aby svojmu milencovi raz a navždy dali najavo čo robí a čo nerobí správne. Najmä, ak ide o človeka, ktorý v prvom rade prihliada na uspokojenie svojich potrieb a tie partnerove sú až na vedľajšej koľaji.

Vytrénujte si milenca

Tento tréning vás rozhodne bude baviť! Cieľom je, aby ste mali v posteli muža snov, ktorý splní všetky vaše priania a dopraje vám rozkoš, akú si zaslúžite. Je predsa v záujme vás oboch, aby vám to v posteli klapalo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:48