Aj z vášho partnera môže byť skvelý milenec.dreamstime
StoryEditor

Urobte zo svojho partnera milenca snov! Stačí skutočne málo

13.11.2023, 14:00
Vzťahy

Sex je dôležitou súčasťou partnerského života. Pokiaľ všetko funguje tak ako má, ani by vám nenapadlo zamýšľať sa nad zlepšením. No čo ako vás váš milenec nevie uspokojiť a sex sa tak pre vás stáva povinnou jazdou, no bez happy endu? Určite to dajte najavo a skôr, než začnete pracovať na svojich hereckých schopnostiach ako orgazmus predstierať, začnite spoločne pracovať na tom, ako ho dosiahnuť.

Nezabúdajte na predohru

Dopriať si z času na čas rýchlovku nie je na zahodenie, no vo väčšine prípadov by ste si mali na milovanie a aj samotnú predohru vyhradiť viac času. To je presne to, čo žena na dosiahnutie orgazmus potrebuje oveľa viac. Spoznávajte sa, choďte na to pomaly. Stlmte svetlá, zapáľte sviečky, pustite si príjemnú hudbu a pustite sa do toho. Používajte pierka či iné pomôcky na absolútne stimulovanie všetkých vašich zmyslov.

Filmy pre dospelých

Skvelou inšpiráciou sú aj filmy pre dospelých, ktoré vás dostanú do varu, no v neposlednom rade sa nimi môžete aj inšpirovať. Navyše, ak budete vyberať vy, potom máte voľnú ruku a partnerovi tak nenápadne naznačíte, po čom túžite. Pokojne mu povedzte, že chcete, aby s vami robil presne to, na čo sa práve pozerá. Bude to pre vás oboch vzrušujúca, nová skúsenosť.   

Hrajte sa

Dajte vo vašej spálni konečne zelenú sexuálnym hračkám. Najskôr ich však vezmite do vlastných rúk. Nechajte svojho milenca pozerať sa, ako to máte rada. Nech sa tie správne ťahy a hmaty naučí v priamom prenose a od tej pravej osoby. Tu už nebude priestor na žiadne výhovorky a určite si svoje pozorovacie schopnosti na vás čo najskôr otestuje. Aj to je cesta, ako si vytrénovať milenca, ktorý uspokojí všetky vaše potreby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 11:47