Zažite rozkoš vďaka vaginálnemu orgazmu.dreamstime
StoryEditor

Praxou k vrcholu: Vaginálny orgazmus ponúka rozkoš, o akej sa vám ani nesnívalo

30.10.2023, 19:00
Vzťahy

Chcete posunúť svoj milostný život na vyššiu úroveň? Zabudnite na nové polohy a zamerajte sa na samotný orgazmus. Väčšina z vás dosahuje najčastejšie ten klitorálny, no mali by ste vedieť, že vaginálny orgazmus vám môže priniesť o čosi viac rozkoše. Pozrite sa, ako ho dosiahnuť.

Každá z vás prežíva orgazmus inak. Zatiaľ, čo niektoré pri ňom pociťujú pulzovanie, kŕče alebo chvenie, iné naopak teplo, ktoré sa z podbruška šíri do celého tela. Patríte k ženám, ktoré rady skúšajú nové veci a hľadajú na svojom tele miesta, ktoré ich dokážu priniesť až na vrchol rozkoše? V tom prípade by ste sa mali zamerať na vaginálny orgazmus, ktorý je síce ťažko dosiahnuteľný, no s trochou cviku a praxe vás výsledok rozhodne prekvapí. Pozrite sa, ako na to.

Je potrebný pravidelný tréning

Predtým, než sa pustíte do dosahovania vaginálneho orgazmu, mali by ste vedieť, že na prvýkrát to vôbec nemusí vyjsť. V tomto prípade je najdôležitejší pravidelný tréning, bez neho to jednoducho nepôjde. Zároveň musíte poznať, aké miesta je potrebné stimulovať, aby ste ho dosiahli. Tie sa nachádzajú na vnútorných stenách vašej vagíny. Cítiť pri ňom môžete pulzovanie v tele, kŕče či príjemné chvenie. Máte pocit, že ste pripravené? Poďme sa pozrieť na to, ako vyvrcholiť vďaka vaginálnemu orgazmu.

Stimuláciou k rozkoši

Záležať si predovšetkým dajte na predohre, pri ktorej naštartujete svoje telo a pripravíte ho na dávku vzrušenia. Síce by bolo najlepšie, keby ste vaginálny orgazmus dosiahli pomocou masturbácie, aby ste sa naučili, ktoré miesta musíte stimulovať, no nevadí, ak to na prvýkrát vyskúšate priamo s partnerom. Počas sexu by ste mali byť naplno uvoľnené, pretože inak vám telo nedovolí vyvrcholiť. Keď budete obaja vzrušení, nechajte partnera, aby vám do pošvy zaviedol dva prsty a jemne ich začal tlačiť proti bruchu. V tejto časti by mal nájsť drsnejšie miesto, ktoré je zodpovedné za vaginálny orgazmus. Aby ste ho cítili naozaj intenzívne, pomôcť si môžete stimuláciou klitorisu, bradaviek či iných erotogénnych zón.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:12