Nalaďte sa na sex vďaka týmto tipom.dreamstime
StoryEditor

Užite si milovanie naplno: Vďaka týmto trikom sa naladíte na sex v každej situácii

27.10.2023, 17:00
Vzťahy

Je úplne normálne, že niekedy nemáte na milovanie náladu. Môže sa však stať, že keď napokon aj sex mať chcete, nedokážete sa naň poriadne naladiť. V tom prípade by ste sa mali snažiť naštartovať svoje libido a vyskúšať niektoré z našich trikov, ktoré rozhodne zlepšia vaše milovanie.

Pripravte sa na sex

Môže sa stať, že na sex chuť máte, no nedokážete sa naň naladiť. V takom prípade sa na milovanie musíte pripraviť telom aj mysľou. Oblečte sa do spodného prádla, v ktorom sa cítite najlepšie, zapáľte voňavé sviečky, zapnite romantickú hudbu, prezlečte periny alebo si pripravte olej, ktorý budete partnerovi nanášať na telo. Vďaka takýmto veciam bude atmosféra u vás doma stvorená na vášnivé milovanie.

Vyskúšajte niečo nové 

Neviete sa naladiť na sex kvôli stereotypu v posteli? Čo tak vyskúšať niečo nové? Šancu môžete dať sexuálnych hračkám alebo hraniu rolí. Rovnako tak vám môže pomôcť zmena prostredia. Zabudnite na sedačku, kuchynskú linku či posteľ, zarezervujte si izbu na jednu noc v hoteli, urobte si výlet autom niekam na samotu alebo sa pomilujte v prírode.

Nezabúdajte na starostlivosť o seba

Cítite sa unavené, vyhorené alebo neatraktívne? To všetko môže ovplyvňovať vaše libido. Skúste sa preto zamerať na zdravšiu stravu a pravidelné cvičenie. Nezabudnite si urobiť čas pre seba, kedy budete len oddychovať a znovu sa spojíte so svojim pravým ja. Keď sa trochu uvoľníte a dáte zo seba von všetko, čo vás trápi aspoň na pár chvíľ, záujem o fyzickú intimitu sa rozhodne dostaví.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 18:03