Mužov dokážu pri sexe znervózniť tieto veci.dreamstime
StoryEditor

Viete, čo dokáže muža najviac znervózniť pri sexe? Je toho viac, než dosť

30.09.2023, 09:00
Vzťahy

Nielen ženám, ale aj mužom prekáža pri sexe niekoľko vecí. Dokonca existujú ja také, ktoré ich dokážu nadmieru znervózniť. Nie, nejde len o veľkosť ich penisu či brucho bez tehličiek. Pozrite sa, s čím musia muži pri sexe najviac bojovať.

Každá z nás musí pri sexe bojovať s nejakými obavami, no len máloktorá to svojmu partnerovi prizná. Rovnako tak to cítia aj muži, ktorí majú takisto pri intímnych chvíľach problém s niektorými vecami. Ak chcete zlepšiť svoj sexuálny život alebo sa dozvedieť o mužských problémoch pri sexe, rozhodne čítajte ďalej. Toto dokáže mužov najviac znervózniť počas milovania.

Nemôžu sa vás dotknúť

Najviac dokáže mužov znervózniť, keď sa vás pri sexe nemôžu dotknúť na akomkoľvek mieste. Nedovolíte im napríklad dotýkať sa na vašom bruchu, pretože z neho máte komplexy. Takisto im vadí, keď si zakrývate väčšie stehná či zadok, ktorý je posiaty celulitídou. Musíte si uvedomiť, že muži takéto veci vôbec nevidia a teda ani neriešia. Skúste sa preto odosobniť a zbytočne ich  neznervózňujte.

Ejakulácia až príliš skoro

Ak ste si mysleli, že tento zoznam bude len o veciach, ktoré dokážu mužov znervózniť len na ženách, mýlili ste sa. Obavy a nervozitu pociťujú aj pri ejakulácii, ktorá zvykne byť v ich prípade predčasná. Keďže im až príliš záleží na výkone a dĺžke sexu, znervózňuje ich pocit, že by sa mali urobiť skôr ako ich partnerka. Bohužiaľ, týmto problémom trpí veľké množstvo mužov.

Milovanie v tme

Muži takisto nemajú radi, keď sa majú milovať po tme. Znervózňuje ich, že sa pred nimi partnerka cíti pri zapnutom svetle nahá. Znovu je to však o tom, že zatiaľ čo muži po tme trpia, ženám je tak omnoho lepšie, pretože nemusia mať strach z nedostatkov a komplexov.

Odmietate orálny sex

Každý muž občas túži po orálnom sexe, ktorý je skvelým prejavom náklonnosti, no ak ho partnerka odmieta, sú veľmi nervózni. Veď predsa, aj oni vám zvyknú dopriať toto potešenie, tak prečo by ste vy nemohli urobiť to isté.

Nedostatok spermii

Možno sa budete čudovať, no podľa prieskumov dokáže mužov pri sexe znervózniť aj množstvo vyprodukovaných spermii. Muži si totiž myslia, že čím väčšiu ejakuláciu budú mať, tým bude sex kvalitnejší. Bohužiaľ, v tomto prípade toto množstvo nemôžu veľmi ovplyvniť. Všetko totiž závisí od veku či náhody.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:03