Toto na partnerovi nikdy nezmeníte.dreamstime
StoryEditor

Sex či vzťah k čistote: Toto sú veci, ktoré na mužoch nikdy nezmeníte

22.09.2023, 19:00
Vzťahy

V začiatkoch vzťahov vám na partnerovi príde všetko dokonalé, nič vám nevadí a so všetkým ste spokojné. Po čase, kedy sa začnete viac spoznávať či tráviť spoločný čas, sa však prestanete pozerať na svet cez ružové okuliare a prídete na to, že vám na vašej polovičke prekážajú nejaké veci. Ak rozmýšľate nad ich zmenou, prezradíme vám, čo na mužoch nikdy nezmeníte.

Najprv ste svojím partnerom očarené, no akonáhle toto prvotné zamilovanie pominie, začnete vidieť veci také, aké v skutočnosti sú. Práve z tohto dôvodu sa môže stať, že vám na partnerovi začnú prekážať nejaké zvyky, vlastnosti či názory. Ak niektoré veci nebudete schopné akceptovať a nedokážete s nimi v kľude žiť, svojho partnera sa rozhodnete zmeniť na pána dokonalého. Mali by ste však vedieť, že to rozhodne nie je správna cesta. Existujú totiž veci, ktoré na mužov nikdy nemôžete zmeniť. Pozrite sa, ktoré to sú.

Neškodné záľuby

Vadí vám, že váš partner trávi veľa času hraním videohier alebo je posadnutý nejakým futbalovým tímom či vyrábaním vecí z dreva? Možno si poviete, že by mal byť radšej s vami či deťmi, no nie je to tak. Sú to predsa jeho koníčky, ktoré mu robia radosť a vnášajú do vzťahu kľud. Samozrejme, s ničím to netreba preháňať, ale nesnažte sa to zmeniť, radšej sa k nemu pripojte a užívajte si spoločný čas.  

Na poriadok má iný názor

Môžete sa snažiť akokoľvek chcete, no váš partner nikdy nepochopí, prečo musia byť veci v skrini vyrovnané, prečo je potrebné ráno popraviť posteľ či odhodiť špinavé prádlo do koša. Môže za to najmä fakt, že muži majú o poriadku úplne inú predstavu a neprikladajú mu až takú veľkú váhu ako vy. Bohužiaľ, s týmto faktom sa budete musieť zmieriť.  

Večer s priateľmi

Bolo by od vás sebecké, keby ste chceli svojmu partnerovi zakázať piatkové večery na pive s priateľmi. Ak predsa aj vy môžete tráviť čas so svojimi kamarátkami, nemali by ste v tom brániť ani jemu. Verte, že ho takéto stretnutia uvoľnia a vy tak nebudete musieť riešiť napätie, ktoré sa zákazmi dostane do vzťahu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 00:51