Tieto prstové techniky sú na dosiahnutie okamžitého vyvrcholenia najlepšie.dreamstime
StoryEditor

Naučte partnera, ako vás pomocou prstov môže doviesť k orgazmu: Pomôžu tieto tipy

25.08.2023, 17:00
Vzťahy

Každá z vás túži po sexe, ktorý končí intenzívnym vyvrcholením. Ak sa vám to však nedarí zakaždým, musíte ísť na to občas inak. Pomôcť vám môžu prstové techniky, ktorými vás partner môže doviesť k vrcholu jednoduchšie a rýchlejšie. Pozrite sa, čo by sa mala naučiť robiť s prstami vaša polovička.

Či už chcete vyskúšať niečo nové alebo túžite vyvrcholiť pri každom sexe, mali by ste naučiť partnera pár jednoduchých prstových techník. Jednoducho, ukážte mu, aké tempo sa vám páči, akú rýchlosť by mal zvoliť a naveďte ho na tie správne miesta. Nielen on, ale aj vy sa budete čudovať, ako rýchlo vás dokáže dostať do siedmeho neba. Pozrite sa, ako ktoré prstové techniky sú na okamžité vyvrcholenie najlepšie.  

Hladenie najcitlivejšieho miesta

Ak partner použije prsty už pri predohre, nezabudnite si zaobstarať lubrikačný gél, ktorý zaručí ľahšie vniknutie. Napokon naveďte partnerovi ruku k vášmu klitorisu a ukážte mu, aký pohyb, sa vám páči. Toto citlivé miesto vám môže hladkať, trieť alebo okolo neho krúžiť. Ak začne zrýchľovať alebo zbytočne tlačiť, ukážte mu, aby bol o čosi jemnejší.  

Napodobňovanie

Nechajte partnera, aby si kľakol medzi vaše nohy a dovoľte mu vsunúť jeho prsty do vagíny. On už bude vedieť, čo robiť. Stačí totiž, ak bude napodobňovať rovnaký pohyb ako pri stimulácii penisom. V tomto prípade sa však musí zamerať na to, koľko prstov bude mať vo vnútri a akou rýchlosťou ich vsúva dnu. Vy nemusíte robiť nič, iba si užívať daný moment a pomocou vzdychov dávať partnerovi vedieť, že sa vám to páči.  

Použitie druhej ruky

Chcete o čosi viac? Keď vám bude partner hladiť klitoris alebo prstami napodobňovať stimuláciu penisu, zoberte mu druhú ruku a zaveďte ho na ďalšie citlivé miesta. Síce znie náročne sústrediť sa na dve veci naraz, no stačí trochu cviku a je to. Nebojte sa ho korigovať a spolu s ním hladkajte svoje bradavky, prechádzajte po okolí pŕs alebo cmúľajte jeho prsty. Verte, že sa z takýchto dotykov vzruší aj on.

Nezabúdajte na bod G

Ak budete s partnerom naozaj veľmi nažhavení, môžete sa spolu vydať na cestu za bodom G. Nenašli ste ho? Nevadí. Na vnútorných stenách vagíny sú aj ďalšie miesta, ktoré stoja za stimuláciu. Dôležité však je, aby ste mali obaja chuť hľadať neprebádané pomocou prstov.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 00:50