Vyskúšajte s partnerom spoločnú masturbáciu.unsplash
StoryEditor

Spoločnú masturbáciu musíte vyskúšať: Prináša totiž viac, než si myslíte

19.08.2023, 17:00
Vzťahy

O masturbácii sa súčasné páry veľmi nerozprávajú a ak aj áno, väčšinou je spomínaná v jednotnej osobe. Čo keby ste posunuli váš sexuálny život s partnerom o krok ďalej, odhodili zábrany a vyskúšali spoločnú masturbáciu? Verte, že to stojí za vyskúšanie.

Masturbácia je téma, o ktorej sa nehovorí, no je to veľká škoda, pretože prichádzate o veľa. Ak túžite do vzťahu priniesť stratený náboj, preskúmať telesné zmysly a zažiť intenzívny sexuálny zážitok, rozhodne by ste mali vyskúšať spoločnú masturbáciu. Odviažte sa, prestaňte sa báť a začnite s partnerom viac experimentovať. Začať môžete práve spoločnou masturbáciou.

Choďte na to pomaly

Predtým, než sa do toho pustíte, porozprávajte sa s partnerom, či s tým súhlasí a čo od toho očakávate. Po úprimnom rozhovore nastáva čas, kedy musíte potlačiť strach a hanbu. Zbaviť sa negatívnych pocitov môžete tak, že na to pôjdete postupne. Pri predohre sa začnite dotýkať samy seba a láskať sa na intímnych miestach. Nemusíte však hneď masturbovať. Jednoducho, skúmajte, čo sa vám páči, čo sa páči partnerovi a ako sa pri to cítite. Keď sa prestanete hanbiť, môžete sa do toho pustiť naplno.   

Príprava je dôležitá

Aby ste sa ešte viac nabudili na spoločnú masturbáciu, pripravte na to aj prostredie, v ktorom ju budete vykonávať. Ak si vyberiete spálňu, zhasnite svetlá, zažnite sviečky, pustite erotický playlist a prevoňajte miestnosť vonnými tyčinkami. Zaobstarať si môžete aj sexi spodnú bielizeň, ktorá vám pomôže uvoľniť sa.

Nehanbite sa a odviažte sa trochu

Keď budete obaja v kľude, pozrite sa partnerovi hlboko do očí a snažte sa zamerať len na prítomný okamih. Ak budete chcieť, môžete si s partnerom vymeniť niekoľko bozkov či dotykov. Sami uvidíte a pocítite, kedy sa máte začať oddávať masturbácii. Nezabudnite meniť polohy, aby vás partner vidiel aj z iných uhľov pohľadu. Ak sa vám to zapáči, v budúcnosti môžete k takejto hre zapojiť aj sexuálne pomôcky, no celý priebeh spoločnej masturbácie je len a len na vás.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 03:56