Tieto kombinácie znamení dokážu vytvoriť toxický vzťah.dreamstime
StoryEditor

Neustále konflikty a prílišná rozdielnosť: Toto sú najtoxickejšie vzťahy zverokruhu

16.08.2023, 09:00
ASTRO

Niektoré páry sú pre seba ako stvorené, rozumejú si, majú spoločné názory, koníčky či dokonca charakterové vlastnosti. Na druhej strane však existujú aj osoby, ktoré by spolu nikdy nemohli vytvoriť nič pekné, pretože sú až príliš rozdielne. Toto sú najtoxickejšie vzťahy zverokruhu.

Zažili ste niekedy vzťah, v ktorom ste sa cítili nepochopené a až príliš odlišné od partnera? Je viac, než možné, že ste sa pokúsili vytvoriť romantické puto s niekým, s kým vám to hviezdy jednoducho neprajú. Možno ste to nevedeli, no podľa astrológie existujú kombinácie znamení, ktoré vytvárajú toxické vzťahy. Pozrite sa, či to náhodou nebol aj váš prípad.

Baran a Býk

Táto dvojica môže vytvoriť skvelé kamarátske, no rozhodne nie romantické puto. Býci aj Barani sú totiž veľmi tvrdohlaví a obaja radi rozdávajú rady druhým ľuďom, ale prijímať ich nedokážu. Ak by spolu začali randiť, pri konfliktoch by ani jeden z nich nedokázal ustúpiť. Okrem toho, ani rozchod by nemusel dopadnúť najlepšie. Zatiaľ, čo Baran by rýchlo zabudol, Býk by prosil o vysvetlenie.

Býk a Blíženci

Keďže sú obaja až príliš rozdielni, vo vzťahu Býka a Blížencov by mohol nastať konflikt v mnohých veciach. Najväčší problém by však bola trpezlivosť. Býk je kľudný a na všetko má vždy čas, no Blíženec potrebuje so svojím parterom zažívať neustále vzrušenie.

Blíženci a Kozorožec

Ani vzťah Blíženca a Kozorožca by nemohol fungovať. Zatiaľ, čo Blíženec miluje zábavu a spontánnosť, Kozorožec si potrpí na usporiadanosť a oddanosť. V tomto prípade by sa nedokázali na ničom dohodnúť a ani si porozumieť v mnohých veciach. Jednoducho, táto dvojica by vzťah radšej tvoriť nemala.

Rak a Vodnár

Keďže Rak je citlivý a náladový, Vodnár naopak slobodomyseľný a spoločenský, toxický vzťah by mohol vzniknúť aj v tomto prípade. Ak by sa rozhodli spolu randiť, musia sa pripraviť na žiarlivosť, ktorá ich bude sprevádzať na dennom poriadku. Rak totiž miluje samotu a Vodnár zábavu, takže je úplne jasné, kto z nich by bol neustále upodozrievavý a nedôverčivý.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 04:55