Masturbácia je cesta k lepšiemu sexu.dreamstime
StoryEditor

Lepší sex, spánok a menštruácia bez bolesti? Masturbujte!

13.08.2023, 08:00
Vzťahy

O benefitoch, ktoré má sex na vaše telo veľmi dobre viete. No ak práve partner nie je doma, alebo ste single, o nič neprichádzate. Aj samotná masturbácia má okrem samotnej rozkoše množstvo výhod a pozitívnych účinkov. A to nie len na zdravie, ale aj sexuálny život, či spánok.

Počas masturbácie sa dokážete uvoľniť, spoznať lepšie svoje telo a všetko, čo o sebe zistíte potom môžete ďalej zúročiť.

Zbavte sa stresu

Podobne ako pri sexe, aj pri masturbácii začnete myslieť na niečo iné. Problémy v práci či iné stresujúce faktory tak na chvíľu hodíte za hlavu a práve tú zamestnáte úplne inými vecami. Je úplne na vás, či počas masturbácie budete myslieť na sexi kolegu, neznámeho fešáka, ktorého ste naposledy videli v reštaurácii, alebo si pustíte nejaký „film pre dospelých“. Akákoľvek stimulácia je dobrá voľba.

Bez bolesti

Ak vás pred, alebo počas menštruácie trápia silné kŕče, opäť by ste mali siahnuť po tomto sólovom uvoľnení, ktoré vezmete doslova do vlastných rúk. Partneri majú často zábrany mať sex počas menštruácie, čo je úplne v poriadku. Váš vibrátor vám však rozhodne nepovie nie a vy sa pri ňom nemusíte cítiť nepríjemne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:21