Vzťah so zadaným mužom môže skončiť fatálne.dreamstime
StoryEditor

Udržujete vzťah so zadaným mužom? Hormónom či srdcu nerozkážete, no dajte si na to pozor

30.06.2023, 15:00
Vzťahy

Srdcu síce nerozkážete, no existujú prípady, pri ktorých by ste v prvom rade mali myslieť na následky. Jedným z takých prípadov je nepochybne vzťah so zadaným mužom, ktorý takmer vždy končí so zlomeným srdcom. Ak sa v takom vzťahu nachádzate aj vy, zvýšte pozornosť.

Či už udržujete vzťah so zadaným mužom len kvôli odreagovaniu sa alebo naopak láske či fyzickej príťažlivosti, je dôležité vás upozorniť na niekoľko vecí, na ktoré by ste sa mali vopred pripraviť. Áno, každá z vás má svoj rozum, no ak nechcete skončiť sklamané, prečítajte si naše postrehy a samy sa rozhodnite, či stojí za to, aby ste takýto vzťah udržiavali aj naďalej.  

Budete číslo dva

Vo vzťahu so zadaným mužom nikdy nebudete na prvom mieste. Zatiaľ, čo v normálnom vzťahu by ste dostali všetku pozornosť, v takomto zväzku sa o ňu budete musieť deliť s  ďalšou ženou. Možno vám to sprvu nepríde také zlé, no musíte si uvedomiť, že pokiaľ sa s ňou nerozíde, naozajstný domov bude mať stále u nej.

Neustále skrývanie sa

Ak udržujete vzťah so zadaným mužom, budete sa musieť neustále skrývať. To znamená, že väčšinu času budete zatvorení niekde na hoteli či spálni. Na romantickú večeru, prechádzku či výlety nebudete môcť ani pomyslieť. Najhoršie na tom je, že sa s takýmto vzťahom nebudete môcť pochváliť ostatným, pretože by vás niekto mohol prezradiť. Veľmi dobre si preto rozmyslite, či vám to zato stojí.  

Zabudnite na rozchod

Ak si myslíte, že zadaného muža presvedčíte o tom, že ste lepšie ako jeho partnerka, ste na veľkom omyle. Veď predsa, vás má len na odreagovanie sa a keby naozaj chcel byť len s vami, urobil by tak už na začiatku. Bohužiaľ, nepomôže vám ani plač, krik či výčitky. Ak budete naňho príliš tlačiť a nútiť ho k rozchodu, ľahko si za vás nájde náhradu.

Zmení sa vám život

Pri vzťahu so zadaným mužom sa zmení váš život od základov. Keďže nikdy nebudete vedieť, kedy si na vás nájde hodinu času, nielenže si nebudete môcť plánovať stretnutia s priateľmi, ale zabudnete na svoje koníčky či rodinu. Ak napokon takýto vzťah skončí sklamaním, je viac než možné, že prestanete veriť na lásku a v budúcnosti budete mať problém nájsť si stáleho partnera.

Slaboch

Predovšetkým by ste sa vo vzťahu so zadaným mužom mali pozrieť na veci reálne. Ak vám takýto partner príde ako milujúci, čestný a dokonalý muž, ste na veľkom omyle. Zabudli ste totiž na to, že podvádza svoju partnerku, doma má možno deti a je príliš slabý na to, aby sa rozviedol. Naozaj je toto muž, po ktorom ste vždy túžili?  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 13:17