Dôležité je, aby ste si orálny sex užili obaja.dreamstime
StoryEditor

Toto do úst nezoberieme. Kedy ženy odmietajú oral

17.07.2023, 08:00
Vzťahy

Orálny sex patrí u väčšiny mužov medzi najobľúbenejšie sexuálne praktiky. Sú však ženy, ktorým sa do toho absolútne nechce a sú ženy, ktoré si ho dokážu poriadne užiť. Aj tie však občas majú problém partnera uspokojiť ústami. Tu sú najčastejšie dôvody, prečo im orálny sex nie je vždy príjemný.

Stačí tak málo a z romantickej a vášnivej chvíle sa môže stať doslova nočná mora. Najmä pre nežnejšie pohlavie.

Hygiena

Ak chcete, aby ste vašej partnerke doslova chutili, mali by ste dbať na dôkladnú hygienu. Inak si koledujete o to, že nabudúce už taká iniciatívna v tejto oblasti nebude. Či chcete, alebo nie, pohlavné orgány majú svoj špecifický zápach, najmä po celom dni. Preto berte na svoju polovičku ohľad a ak aj v opojení vášne nestíhate celotelovú sprchu, poriadne si umyte aspoň svoju mužnosť.

Toto nie

Väčšina mužov tvrdí, že im je extrémne príjemné, ak ich partnerka prehltne spermie. Je to však niečo, čo väčšine žien nie je vôbec po chuti. Nenúťte ju do niečoho, čo jej je nepríjemné, hoci vám to spôsobí o niečo väčšiu rozkoš. Zbytočne to nekomentujte, neporovnávajte ju s bývalými milenkami, ktoré s prehĺtaním problém nemali a hlavne to neberte osobne. Chuť ani konzistencia ejakulátu nemusí vyhovovať každému.

Len pomaly

Niektorí muži si myslia, že ústna dutina žien je doslova bezodná a bez trošky citu do nej „búšia“ ako o život. Niektoré ženy skúsenosť s orálnym sexom opísali ako doslova traumatizujúcu. Nielen že ich partner nebral ohľad na to, že sa takmer nevedeli nadýchnuť, ale pod svojou kontrolou chcel mať aj intenzitu pohybov. Mať niekoľko minút v ústach kompletne celý penis, navyše dobre obdarený, je skúsenosť, bez ktorej pokojne ženy môžu žiť. Zvoľnite tempo páni a nechajte to na vašich partnerkách. Iste urobia všetko preto, aby vám dopriali slasť po ktorej túžite, no nemusíte ich pri tom zadusiť. A ak sa vám niečo nepáči, prípadne páči, alebo by ste chceli niečo inak, budete mať príležitosť to vašej drahej povedať po akte. Určite nájdete spôsob, aby ste si orálny sex užili obaja.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:35