Naučte sa praktizovať orálny sex ako profesionálky.dreamstime
StoryEditor

Staňte sa kráľovnou orálneho sexu: Vďaka týmto technikám vám partner padne k nohám

21.04.2023, 17:00
Vzťahy

Ktorý muž by odmietol orálny sex? Pravdepodobne, žiadny. Ak chcete svojho partnera potešiť a prekvapiť, mali by ste sa ho naučiť praktizovať ako profesionálky. Stačí, ak sa budete riadiť podľa týchto krokov a váš milenec vám padne k nohám.

Každému mužovi vyhovuje pri orálnom sexe niečo iné. Niektorí to majú radi pomaly a nežne, iní zase rýchlo, agresívne a vášnivo. Tak či onak, existuje niekoľko trikov, vďaka ktorým si tento druh milovania obaja obľúbite bez ohľadu na to, aké má váš partner preferencie. V prvom rade sa na tento akt poriadne prichystajte. Keď príde z práce domov, poskytnite mu nečakané prekvapenie v podobe vás odetej do erotického sporného prádla. Ak ste začiatočníčky alebo sa hanbíte, svetlo v izbe môžete zhasnúť, no bola by to škoda. Napokon sa môžete vrhnúť do akcie, pri ktorej bude partner šalieť rozkošou.

Predvídajte

Ak vám vadí prirodzená vôňa či chuť partnerovho semena, ešte pred aktom ho pošlite do sprchy. Vaša polovička totiž nechce vidieť znechutenie na vašej tvári, keď z neho stiahnete boxerky. Radšej preto predvídajte, aby ste mohli naplno prejaviť jeho pýche lásku.

Rozmaznávajte ho

Keď sa dostanete ústami k jeho rozkroku, snažte sa jeho pýchu hýčkať a rozmaznávať. Ak bude váš partner vidieť, že vám robí radosť a vzrušuje vás to, čo robíte, rozhodne sa uvoľní a začne si užívať orálny sex naplno. Ukážte mu, že po ňom túžite. Pomaly mu začnite bozkávať okolie jeho lona a voľnou rukou mu jemne hladkajte brucho. Nezabudnite vzdychať.

Technika je základ

Vložte si jeho pýchu do úst, pohybujte sa hore a dole. Všeobecne platí, že najlepšou technikou sú krúživé pohyby jazykom a rukami. Dôraz klaďte aj na rytmus, a teda začnite od pomalšieho tempa, ktoré postupne navyšujte. Po celý čas, ako budete praktizovať orálny sex, si všímajte, čo sa partnerovi páči, aby ste to mohli použiť aj pri ďalšej príležitosti.

image

Pri orálnom sexe sa snažte meniť polohy a dbajte na správnu techniku.

dreamstime

Meňte polohy

Aby ste boli s orálnym sexom obaja spokojný, snažte sa meniť polohy. Otáčajte sa, položte svoje telo do polo 69 alebo sa k nemu otočte chrbtom a láskajte ho rukami. Verte, že v ňom prebudíte zmysly, o ktorých ani nevedel.

Venujte pozornosť aj iným častiam

Okrem penisu by ste sa počas orálneho sexu mali venovať aj iným častiam. Prvou je predovšetkým hrádza, ktorá sa nachádza medzi mieškom a konečníkom. Tú môžete masírovať rukami. Napokon prejdite k dráždeniu mužského bodu G, a teda prostate. Nezabudnite však tieto mieste striedať aj s lízaním penisu a stimulovaním semenníkov.  

Dráždite citlivé miesta

Jednou z najcitlivejších miest na penise je jeho špička, ktorú si však nemusíte strčiť až kamsi do krku. Stačí, ak rukou chytíte penis pri koreni a budete si tak strážiť hĺbku prieniku. Pozornosť nezabudnite venovať ani dierke, ktorá sa nachádza na špičke žaluďa. Tú dráždite jazyk, mierne na ňu zatlačte a krúživými pohybmi priveďte partnera do neba.

Dajte si na závere záležať

Keď budete cítiť, že to na vášho partnera už pomaly prichádza, chvíľku ho ešte dráždite a napokon mu doprajte to najkrajšie vyvrcholenie. Ak vám semeno nevonia alebo nechutí, nemusíte si ho dávať do úst, kľudne stačí aj na prsia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 01:48