Na vzťahu musíte neustále pracovať.
StoryEditor

Muži toho nepotrebujú veľa: 5 vecí vďaka ktorým si ich udržíte navždy

13.07.2023, 14:00
Vzťahy

V dnešnej dobe, keď sa pomaly každé druhé až tretie manželstvo rozpadá je na mieste obava, či si toho svojho partnera dokážete udržať. Muži však toho ku šťastiu potrebujú oveľa menej ako si myslíte. Ak sa budete držať týchto rád, nebudú mať potrebu „loviť v iných vodách“.

Muži majú radi sebavedomé ženy, no tiež pocit domova a bezpečia, ktorý im viete poskytnúť.

Sloboda

Mnoho mužov, ale aj žien si myslí, že vstupom do manželstva im skončí sloboda, ktorá je pre nich veľmi dôležitá. Základom spokojného manželstva je práve to, že sa vo vzťahu nebudete cítiť ako vo väzení. Doprajete jeden druhému priestor, ktorý potrebuje. Je úplne v poriadku nechať partnera „voľne dýchať“. Každý musí mať naplnené aj svoje potreby a nie vždy ich majú obaja v páre rovnaké.

Pocit bezpečia

Poskytnite vášmu partnerovi u vás doma pocit bezpečia. Priestor, kde sa môže pokojne vyrozprávať z toho čo ho ťaží, čo zažil, čoho sa obáva. Priestor, v ktorom bude môcť byť sám sebou. Priestor, kde bude môcť prejaviť aj svoje slabosti bez toho, aby ste to hodnotili, alebo mu niečo vyčítali.

Oáza pokoja

Nikomu sa nechce vracať sa niekam, kde vládne nepohoda, hádky či nepokoj. Z času na čas sa samozrejme v žiadne domácnosti nevyhnete ostrejšej výmene názorov. Ak sa to však stane pravidlom vedzte, že váš partner bude hľadať útočisko a pokoj na iných miestach, prípadne v inej náruči.

Láska ide cez žalúdok

Nie nadarmo sa hovorí, že láska ide cez žalúdok. Ak nie ste práve gazdiná, ktorá vyvára trojchodové menu denne, nič sa nedeje. Váš partner predsa vedel o vašich kvalitách aj o tom či sa v kuchyni viete obracať, alebo nie. Z času na čas ho však prekvapte dobrým jedlom. To vlastnoručne navarené ho určite poteší, ale neurazí sa ani skvelou donáškou či pozvaním na obed či večeru. Prípadne sa naučte urobiť pár jedál, o ktorých viete, že sú jeho obľúbené a máte to v tomto smere vyhraté.

Sex

Intimita je vo vzťahu veľmi dôležitá. Nájdite si s partnerom pravidelne čas na seba a pracujte aj na tom, aby vás váš sexuálny život stále bavil. Prineste do postele sexuálne hračky či kostýmy a prekvapte svojho drahého nečakaným spestrením. Verte či nie, ak bude mať týchto pár vecí, budete mať šťastný život.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 09:43