Orálny sex nemusí byť pre vás nepríjemným zážitkom. Dajte mu ešte jednu šancu.dreamstime
StoryEditor

Chcete sa viac uvoľniť pri orálnom sexe? Takto si ho užijete bez kŕča a nepríjemného pocitu

02.02.2023, 17:00
Vzťahy

Orálny sex vám môže priniesť vlnu rozkoše a intenzívny orgazmus, no aj tak sa mu niektoré z vás nevedia naplno oddať. Samozrejme, ak je pre vás nepríjemný a pripomína skôr kŕč než slasť, nemali by ste v ňom zotrvávať. Tak či onak, prinášame vám niekoľko tipov, vďaka ktorým sa pri orálnom sexe uvoľníte a možno si ho napokon aj obľúbite.

Mnoho z vás si orálny sex predstavuje ako vo filme 50 odtieňov sivej, no napokon aj tak zistíte, že realita je úplne iná. Síce by ste mali byť pri partnerovi v takýchto chvíľach uvoľnené, častokrát ste v kŕči a len sa modlíte, aby nepríjemná chvíľa konečne skončila. Ak je to aj váš prípad, máte dve možnosti. Buď partnera poprosíte, aby orálny sex už nepraktizoval, alebo vyskúšajte tieto tipy a dáte mu ešte jednu šancu.

Prečo je vám nepríjemný?

V prvom rade je dôležité uvedomiť si, prečo sa pri orálnom sex cítite nepríjemne. Ak totiž zistíte príčinu problému, môžete sa pustiť do jeho riešenia. Mnohé z vás sa pravdepodobne cítia nekomfortne, pretože váš partner je príliš blízko vagíny a cíti tak jej chuť či vôňu. Zamýšľate sa nad tým, či chutíte dobre alebo voniate? Toto môže byť jeden z problémov. Ďalším možným dôvodom je, že vám orálny sen neprináša príjemné emócie. Či už nie je partnerova technika dobrá alebo jednoducho necieli na správne miesto.

image

Ak prídete na príčinu problému, môžete začať riešiť vašu nechuť k orálnemu sexu.

dreamstime

Partnerovi musíte dôverovať

Vráťme sa ale na začiatok. Ak sa neustále zamýšľate nad tým, či svojmu partnerovi voniate alebo chutíte, skúste sa pred orálnym sexom osprchovať. Nebojte sa, určite nebudete nikomu prekážať, ak si pred aktom rýchlo odskočíte do kúpeľne. Nezabudnite sa vyhnúť použitiu mydla, ktoré by intímnu oblasť mohlo podráždiť a radšej sa umyte čistou vodou. Zároveň si uvedomte, že ak by bol orálny sex vášmu partnerovi nepríjemný, nerobil by to. Skúste mu preto viac veriť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 12:46