Pozrite, kde všade môžete mať s partnerom sex.dreamstime
StoryEditor

Netradičné miesta na sex: Zabudnite na spálňu a vyskúšajte to s partnerom na balkóne, pláži či kapote

21.06.2023, 09:00
Vzťahy

Hlavným miestom pre intímne hry býva väčšinou spálňa. Môže za to najmä fakt, že vás nikto nevidí, máte pohodlie a predovšetkým ste zvyknutí. Čo keby ste však s partnerom zapojili trochu fantázie a vyskúšali sa milovať niekde inde? Pozrite sa, ktoré netradičné miesta sú na sex ako stvorené.

Spálňa by nemala byť jediným miestom, kde praktizujete sex. Okrem ďalších miestností v dome by ste mali vyskúšať aj úplne niečo iné, netradičné. Možno si poviete, že vám je takto dobre, pretože ste zvyknutí, no mali by ste vedieť, že zmena vášmu intímnemu životu veľmi pomôže. Nielenže zažijete viac vzrušenia, ale prehĺbite spolupatričnosť, lásku, dôveru a poznanie. Pozrite sa, na akých netradičných miestach sa oplatí mať sex.

Kapota auta

Možno si občas zvyknete užiť sex aj v aute, no skúšali ste to s partnerom na kapote? Stačí, ak auto zaparkujete na mieste, kde vás nikto nevidí. Začať môžete už vo vnútri auta, kde sa budete uspokojovať orálne. Napokon sa presuniete von, na kapotu, na ktorú si ľahnete a necháte partnera, aby viedol celé milovanie.

Nočná cesta vlakom

Ak chodíte s partnerom na výlety vlakom, pretože sa vám nechce šoférovať alebo chcete vidieť Slovensko z inej perspektívy, mali by ste túto cestu riadne využiť. Najideálnejšie bude, ak sa vo vlaku pomilujete v noci, keď je prázdny. Ak sa sexu bojíte, môžete si to vzájomne urobiť aj rukami.

Pred zrkadlom

Ak si zatiaľ netrúfate vyjsť z bytu, môžete si sex užiť aj pred zrkadlom. Tam ste to ešte neskúšali, že? Možno sa spočiatku budete hanbiť, no verte, že to stojí za to. Jednoducho, postavte sa pred zrkadlo, začnite vyzliekať najprv partnera a napokon seba, pozorujte svoje telá, dotýkajte sa ich a ono to už pôjde samo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 08:57