Ženy milujú prekvapenia či hry s hračkami.dreamstime
StoryEditor

Prekvapenia či zmyselné hry: Vie váš partner, čo máte najradšej v posteli?

27.06.2023, 09:00
Vzťahy

Zatiaľ, čo niektoré milujú nežnosť a romantiku, iné uprednostňujú intenzitu a neustále experimentovanie. Aj keď každá z vás obľubuje v posteli niečo iné, podľa výskumov existuje niekoľko praktík, ktoré dokážu ženskú populáciu naozaj uspokojiť. Vie o nich aj váš partner?

Či už ste s partnerom len krátko alebo je to už niekoľko rokov, ak chcete mať zo sexu naozajstný pôžitok, mali by ste poznať svoje túžby a chute. Viete, čo sa páči vášmu partnerovi? Ak áno, rovnako tak by mal vedieť aj on, čo všetko sa v posteli páči vám. Aby sme mu to trochu uľahčili, pripravili sme si pre vás zoznam praktík, ktoré sú podľa výskumov u žien najobľúbenejšie.

Zbohom klasický orálny sex

Áno, my ženy obľubujeme orálny sex, no nie ten klasický. Nestačí totiž, ak budete partnerke prechádzať jazykom po intímnych miestach. Vaša polovička omnoho viac ocení, ak pri tejto hre použijete aj prsty, ktorými sa dostanete priamo do bodu G alebo na konečník.

Bez akcie to nepôjde

Ženy sú jemné stvorenia, ktoré potrebujú pri sexe niečo cítiť. Možno aj z tohto dôvodu máme najradšej hru na mačku a myš, kde zapájame najmä mozog, ktorý je najsilnejšou erotogénnou zónou Čo to znamená? Ak pôjdete na sex príliš rýchlo, bez rozmyslu a nejakej akcie, pravdepodobne sa zo styku stane pohroma. Práve preto by ste sa mali zamerať na rôznorodé situácie, kedy sa s partnerkou zahráte na sestričku, učiteľku alebo upratovačku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 20:29