Muži masturbujú z viacerých dôvodov.dreamstime
StoryEditor

Muži vyšli s pravdou von. Dôvody prečo masturbujú vás zrejme šokujú

29.06.2023, 14:00
Vzťahy

Vy máte pocit, že je váš sexuálny život v absolútnom poriadku no predsa pristihnete partnera pri tom ako sa sám uspokojuje. Nerobte paniku! To, že vaša polovička masturbuje ešte neznamená, že nie je spokojný s tým, ako vám to klape v posteli.

Dôvodov prečo muži masturbujú je niekoľko. V dotazníkoch sa však jednoznačne zhodli najčastejšie v troch bodoch.

Uspokojenie potrieb

Nezáleží na tom, či majú pravidelný sex. Jednoducho sa z času na čas potrebujú uspokojiť aj sami. Na tomto názore sa zhodli rovnako zadaní muži so stálymi partnerkami, ako aj tí, ktorí vzťah nemali. V druhej skupine to samozrejme nie je nič šokujúce. Prvá skupina mužov má masturbáciu a sex s partnerkou na rozličných pozíciách. Sú to pre nich dve rôzne veci ktoré navzájom nesúvisia. Takže dámy, môžete byť pokojné a vôbec nemusíte spochybňovať svoje zručnosti.

Zníženie napätia

Nuž, či chcete alebo nie, občas jednoducho treba vypustiť „paru“. A presne toto ako dôvod uvádza zhruba 50% mužov. Jednoducho a bez okolkov, nemajú priestor čakať na svoju partnerku a radšej to vybavia rýchlo bez zbytočných rečí či predohier. Efekt ktorý potrebujú dosiahnuť je aj tak rovnaký.

Relax

Nie je žiadnym prekvapením, že sex je jedným z nástrojov ako sa zbaviť stresu a uvoľniť sa. A keď páni nemajú po ruke nikoho kto by im s tým pomohol, vezmú to do vlastných rúk. A to doslova. Muži tiež priznali, že pozeranie porna im poskytuje pomerne veľké uspokojenie, čo je tiež jeden z dôvodov, prečo si dokážu masturbáciu naplno užiť a dokonca tieto chvíle osamote aj vyhľadávajú. Mnohí z nich si myslia, že ich partnerkám spoločné pozeranie sa na filmy pre dospelých nemôžu ani navrhnúť, pretože by ich ranili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 16:52