Pozrite, kde všade môžete mať s partnerom sex.dreamstime
StoryEditor

Netradičné miesta na sex: Zabudnite na spálňu a vyskúšajte to s partnerom na balkóne, pláži či kapote

21.06.2023, 09:00
Vzťahy

Hlavným miestom pre intímne hry býva väčšinou spálňa. Môže za to najmä fakt, že vás nikto nevidí, máte pohodlie a predovšetkým ste zvyknutí. Čo keby ste však s partnerom zapojili trochu fantázie a vyskúšali sa milovať niekde inde? Pozrite sa, ktoré netradičné miesta sú na sex ako stvorené.

Výťah

Najlepšie by bolo, ak sa s partnerom vo výťahu zaseknete, no takáto situácia nie je pre každého príjemná. Rovnako tak sa to neoplatí, ak sa veziete len nejaké dve poschodia, a preto to radšej skúšajte len v prípade, ak sa nachádzate vo vyššej budove. Sex vo výťahu je výnimočný v tom, že preverí vaše schopnosti. Ukáže sa totiž, ako dobre poznáte partnerovo telo a ako rýchlo ho dokážete priviesť na vrchol.

Bazén či vírivka

Nebaví vás už sex v sprche či vani? Vyskúšajte ho praktizovať v bazéne či vírivke. V tomto prípade platí, že na všetko máte čas, takže začnite dlhšou predohrou, ktorú zakončite nezabudnuteľným milovaním.

Na pláži

Ak ste skôr romantický typ, rozhodne sa oplatí vyskúšať milovanie na pláži. Pozor si však dajte na piesok, ktorý by sa nemal dostať do intímnych miest. Zároveň sa s partnerom snažte nájsť miesto, niekde pod palmou či slnečníkom, kde vás nikto neuvidí.

Na balkóne

Pre odvážnych máme ešte jedno netradičné miesto na sex. Je to balkón. Či už vo vašom dome, hoteli alebo niekde úplne inde. Najlepšie však bude, ak okolo nebudú ľudia a vy si tak budete môcť užiť pokojné, no vzrušujúce milovanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 10:39