Pri astrálnom sexe zažijete vzrušenie, o akom sa vám ani nesnívalo.dreamstime
StoryEditor

Len pre odvážnych: Vyskúšajte astrálny sex a zažite vzrušenie, na aké už nikdy nezabudnete

26.05.2023, 08:00
Vzťahy

Počuli ste už o astrálnom sexe? Ak nie, možno za to môže aj fakt, že tento typ milovania nie je pre každého. Vhodný je totiž najmä pre dvojice, ktoré majú skúsenosti s meditáciou. Tak či onak, nech znie akokoľvek náročne, vyskúšať by ste ho rozhodne mali aj vy. Vďaka astrálnemu sexu môžete totiž zažiť vzrušenie, na aké už nikdy nezabudnete.

Snívate o intenzívnom vzrušení, na ktoré sa len tak nezabúda? Chcete zároveň okúsiť niečo nové, neprebádané a tajomné? V tom prípade by ste s partnerom mali vyskúšať astrálny sex. Tento typ milovania ponúka možnosť zažiť reálne stavy vzrušenia, silné a dlhé orgazmy. Je to jednoducho sex, ktorý budete vnímať, prežívať a pamätať si ho. Je však potrebné, aby ste sa pri ňom spojili s partnerom a uspokojili tak svoje potreby. Ak stále netušíte, o čo v ňom ide, čítajte ďalej.

Musíte spojiť svoje astrálne telá

V prvom rade je dôležité vysvetliť pojem astrálne telo. Je to v podstate vaša duša, ktorá vyhľadáva energiu, na ktorú sa môže napojiť. Astrálny sex tak prebieha mimo tela. Ak sa s partnerom priťahujete, nemalo by vám robiť problém vzájomne sa spojiť. Keď sa napokon dostanete do svojich astrálnych tiel a energeticky sa napojíte, môžete zažiť omnoho intenzívnejšie spojenie ako pri klasickom milovaní. Ak už tomu čo i len trochu rozumiete, je na čase to vyskúšať aj v realite. Pozrite sa, ako na to.

Ako na to?

Pri astrálnom sexe je predovšetkým dôležité vedieť sa naplno uvoľniť. Totiž iba pri maximálnom kľude sa môžete napojiť na svojho partnera a zažiť tak pocity, o akých sa vám ani nesnívalo. Ak sa vám podarí oddeliť svoju myseľ od tela, všetko ostatné už pôjde samo. Vaše astrálne telá budú v tomto momente prežívať iba prítomný okamih, jednoducho sa naladia na rovnakú frekvenciu. Vnímať budete každý jeden pocit, no bez toho, aby sa vaše telá pohli.

Pripravte sa na intenzívne pocity

Keď sa vaše astrálne telá začnú milovať, musíte sa pripraviť na veľmi intenzívne pocity. Možno pocítite príval tepla, vzrušenie, mravčenie alebo šteklenie a vibrovanie. Rovnako tak môžete mať pocit, akoby vás niekto hladil po celom tele, pričom reálne to tak vôbec nie je. Možno aj z tohto dôvodu napokon dosiahnete vrchol a reálny orgazmus, aký ste rozhodne nikdy nezažili. Ak sa vám to náhodou nepodarí na prvýkrát, skúšajte to s partnerom ďalej. Verte, že to stojí za to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:51