Zistite, či sa oplatí vyskúšať sex v trojici.dreamstime
StoryEditor

Skúsiť či radšej nie? Švédska trojka môže okoreniť vzťah, ale ho aj úplne zničiť

03.06.2023, 17:00
Vzťahy

Ak vás už s partnerom prestali baviť tie isté polohy či sexuálne hračky, mali by ste začať rozmýšľať nad švédskou trojkou. No pozor, takéto sexuálne hrádky nie sú pre každého. Sex s ďalším človekom vám totiž na jednej strane môže pomôcť okoreniť vzťah, no na druhej ho môže úplne zničiť. Pozrite sa, aké sú jeho výhody a nevýhody.

Švédska trojka sa väčšinou nachádza na mužskom zozname prianí, no ani veľké množstvo žien by sa podľa výskumov nebránilo ju vyskúšať. Ak túžite s partnerom zažiť niečo nové a chcete takúto fantáziu uskutočniť, rozhodne by ste mali ísť do toho. Samozrejme, švédska trojka nie je pre každého. Niektorým párom totiž môže vo veľkom pomôcť, no iným naopak nabúrať celý vzťah. Ak ste stále v procese rozhodovania, pripravili sme si pre vás plusy a mínusy tohto typu sexu, vďaka ktorým zistíte, či ísť do toho alebo radšej nie.

Posilníte si vzťah a naplníte tajné túžby

Sex v trojici patrí k najčastejším mužským fantáziám a možno aj preto by ste sa ho nemali strániť. Vďaka nemu si totiž s partnerom môžete vo veľkom posilniť vzťah, spestriť sexuálny život, zažiť niečo nové a posunúť hranice o kúsok ďalej. Švédska trojka vám zároveň môže pomôcť preskúmať vlastnú sexualitu, naplniť tajné túžby a posilniť dôveru medzi vami. Samozrejme, nemusíte ju praktizovať pravidelne. Stačí, ak ju vyskúšate raz a uvidíte, či si ju budete chcieť ešte niekedy zopakovať. Všetko však záleží na tom, po čom túžite obaja. Švédska trojka má totiž aj negatívnu stránku, kedy sa z fantázie môže zmeniť na nepríjemnú realitu.

Žiarlivosť či porovnávanie sa

Ako sme spomínali, švédska trojka nie je pre každého. Ak si totiž s partnerom maximálne nedôverujete, môže sa z nej stať naozajstný horor. Dôvodom je predovšetkým žiarlivosť. Či už to bude z vašej alebo partnerovej strany, môže sa stať, že po takomto zážitku začne jeden z vás žiarliť a vyčítať. Takisto nie je sex v trojici vhodný pre tých, ktorí nie sú veľmi otvorení. V takomto prípade vám totiž môže byť nepríjemné dotýkať sa niekoho ďalšieho, vďaka čomu prídete o vzrušenie z daného zážitku. Rovnako tak sa pri švédskej trojke stáva, že sa osoby medzi sebou porovnávajú a zabúdajú tak na svoj vzťah. V neposlednom rade treba myslieť aj na správny výber “toho druhého“. Ak si totiž vyberiete niekoho známeho, s ktorým zvyknete tráviť viac času, nečudujte sa, ak si to budete chcieť zopakovať a naruší tým tak vaše priateľstvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:53