Staňte sa pre partner atraktívnejšou vďaka týmto trikom.dreamstime
StoryEditor

Buďte pre neho príťažlivejšou: Zvýšiť atraktivitu môžete aj bez zmeny imidžu

29.05.2023, 19:00
Vzťahy

Či už sa snažíte zapôsobiť na nový objav alebo naopak na svojho partnera, mali by ste sa snažiť zvýšiť svoju sexuálnu príťažlivosť. Aby ste boli atraktívnejšie, skúste si osvojiť pár z našich tipov, vďaka ktorým zaujmete pozornosť akéhokoľvek muža.

Máte problém nadviazať novú známosť alebo máte pocit, že pre svojho partnera už nie ste dosť príťažlivé? V tomto prípade by ste sa mali naučiť pôsobiť viac príťažlivejšie. Nebojte sa, nemusíte radikálne meniť svoj vzhľad, deň čo deň cvičiť či podstupovať estetické zákroky. Stačí, ak si osvojíte niekoľko trikov, ktoré vám pomôžu zvýšiť atraktivitu.

Zmeňte svoje myslenie

Ak chcete pôsobiť atraktívnejšie, v prvom rade by ste mali zmeniť svoje myslenie. Ak si totiž dostatočne neveríte a cítite sa v ohrození, keď vo svojom okolí vidíte príťažlivú ženu, na druhých pravdepodobne pôsobíte utiahnuto a neatraktívne. Snažte sa preto zvýšiť svoje sebavedomie, prestaňte sa porovnávať s inými a majte rady samých seba aj s nedostatkami.

Reč tela je dôležitá

Nedokážete zapôsobiť na svoj nový objav? V tom prípade by ste sa mali začať viac pozorovať. Ako sa správate, keď je v miestnosti osoba, ktorá sa vám páči? Pravdepodobne máte ruky založené alebo zopnuté, tvárou sa otáčate na druhú stranu a kvôli nervozite si preložíte nohu cez nohu. Mali by set však vedieť, že takýmto spôsobom dávate svojmu okoliu najavo, že nemáte záujem. Skúste sa vyhnúť tejto obrannej reči tela a uvoľnite sa. Kráčajte vzpriamene, spustite ruky voľne pozdĺž tela a mierne sa nakloňte k partnerovi. Verte, že budete pôsobiť onoho viac atraktívnejšie.

image

Nehanbite sa a kráčajte vzpriamene.

dreamstime

Základom je očný kontakt

Či už sa jedná o partnera alebo váš nový objav, skúste sa mu zahľadieť uprene do očí. Vaša polovička sa bude vďaka tomu cítiť výnimočná, zväčšia sa jej očné zrenice a sexuálny záujem o vás sa zvýši. Dobrý očný kontakt z vás jednoducho urobí sebavedomé a príťažlivé ženy.

Tajomnosť sa rovná príťažlivosť

Aby ste pôsobili príťažlivejšie, mali by ste byť trochu viac tajomné. Neprezrádzajte o sebe všetko a neodhaľujte sa príliš, aby mohol váš partner neustále objavovať, Takáto aura tajomnosti rozhodne zaručí vyššiu sexuálnu príťažlivosť.

Zvádzajte svojou vôňou

Atraktivitu môžete zvýšiť aj správnou vôňou. Použiť môže parfum s arómou vanilky, pižmom alebo citrusmi. Vďaka týmto vôňam sa vy samotné budete cítiť príťažlivejšie a rovnako tak podmaníte každého muža.

Udržte si zdravý vzhľad

Ako sme spomínali, pre zvýšenie atraktivity nemusíte meniť svoj vzhľad, no mali by ste sa oň dostatočne starať. To znamená, že si doprajte dostatočný nočný spánok, jedzte veľa ovocia a zeleniny, vyhnite sa negatívnym ľuďom a predovšetkým sa veľa usmievajte.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:41