Zažite lepší sex vďaka týmto vôňam.dreamstime
StoryEditor

Intímna aromaterapia: Navoďte vôňou tú správnu atmosféru a zažite nespútaný sex

24.05.2023, 08:00
Vzťahy

Skvelý sex nemusíte zažiť len kvôli ideálnej sexuálnej polohe, erotickému oblečeniu či iným pomôckam, ale aj vďaka správnej vôni. Aromaterapia sa totiž nepoužíva len na prevoňanie domácnosti, môžete ju využiť aj na zlepšenie intímneho zážitku. Pozrite sa, vďaka ktorým vôňam zažijete nespútaný sex.

Vône dokážu vplývať na vašu náladu, myšlienky pocity a túžby. Možno ste to nevedeli, no ich sila sa dá využiť aj v spálni. Existujú totiž vône, ktoré zapália iskru, zlepšia vášeň, zvyšujú libido a podporujú chuť. Stačí, ak si zaobstaráte 100 % éterický olej a necháte ho prúdiť po celej miestnosti. Najvhodnejšie sú na to difuzéry, no môžete ho pridať aj do vášho telového krému či pokvapkať ním vreckovku, ktorú položíte na nočný stolík. To, akú vôňu si vyberiete, je len na vás. My sme si pre vás pripravili šesť najlepších.

Vanilka

Silne erotickou vôňou je nepochybne vanilka, ktorá je považovaná za prírodné afrodiziakum. Pridať ju môžete do nápoja, parfému, na oblečenie či časť tela. Verte, že keď ju partner zacíti, hodí sa vám ku kolenám.

Ylang Ylang

Olej zo silice kvetu Kananga nazývaný Ylang Ylang dokáže povzbudiť chuť na sex. Okrem toho dodá vášmu partnerovi pocit mužnosti, podporí erekciu a zvýši libido. Ak chcete, aby jeho sila zafungovala okamžite, pridajte ho do masážneho oleja, ktorým partnerovi doprajete zmyselnú masáž.

Škorica

Škorica patrí k obľúbeným vianočným koreninám a často sa používa na zahriatie organizmu. Ak si ho pred milostným aktom pridáte do horúceho nápoja, okamžite zapálite iskru vášne a romantiky.

Ružový olej

Síce je ružový olej o čosi drahší než ostatné, nemali by ste prísť o jeho zázračné účinky. Nielenže dokáže rozprúdiť romantiku, ale navodzuje stav pohody a vášne. Okrem toho podporuje plodnosť a vyrovnáva hladinu ženských hormónov.

Jazmín

Vôňa jazmína je erotická, vášnivá a elektrizujúca. Predovšetkým vo vás dokáže prebudiť bohyňu sexu, podporiť erekciu a zvýšiť libido. Pozor si však dajte na to, aby ste to s ním neprehnali. Len vďaka dvom kvapkám môžete zažiť nespútaný sex.  

Levanduľa

Táto bylinka dokáže pomôcť so pánkom a rovnako tak aj stimuláciou ženských genitálií. Áno, práve vďaka nej budú vaše intímne partie prekrvenejšie, takže sa pripravte na dávku nekonečných orgazmov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:10