Ženy majú medzi erotickými hračkami svojich favoritov.dreamstime
StoryEditor

Viete ktoré sexuálne hračky ženy najčastejšie používajú? Tieto tri miluje každá ktorá ich vyskúšala

02.06.2023, 14:00
Vzťahy

Používanie sexuálnych hračiek nie je nič výnimočné a páry či jednotlivci si pomocou nich zlepšujú svoj sexuálny život. Najmä ženy majú pri výbere svojich erotických pomocníkov jasné preferencie. Viete ktoré hračky ženy najčastejšie používajú?

Erotické hračky vám pomôžu prežiť intenzívnejší sexuálny zážitok. Niekedy nimi nahradia partnera ktorého momentálne nemajú, inokedy si ich naopak užívajú aj v jeho spoločnosti.

Vibrátor

Vibrátory rôznych tvarov a veľkostí sú u žien stále najobľúbenejšími hračkami vďaka ktorým sa dostanú poriadne do varu a dovedú ich na vrchol rozkoše. Spomedzi širokej ponuky si vyberie skutočne každá, aj tá najnáročnejšia žena. Od klasiky v podobe silikónových vibrátorov až po tie najluxusnejšie zo skla či z iných netradičných no stále zdravotne nezávadných materiálov.

Stimulátor klitorisu

Tie z vás ktoré už objavili čaro simulátorov na klitoris, ktoré poznáte aj pod názvom satisfyer, nám iste dajú za pravdu, že je to dokonalá hračka ktorá by nemala chýbať vo výbave žiadnej ženy. Satysfyer vie presne čo platí na váš klitoris a svoju prácu odvedie precízne a vás čaká intenzívny happy end. Aj tu je ponuka viac než pestrá. Pre tie náročnejšie z vás ktoré chcú stále viac je dokonca pripravená kombinácia vibrátoru a stimulátora. Viete si predstaviť čo sa bude diať s vašim telom? Nuž, lepšie jedenkrát vidieť, alebo v tomto prípade pocítiť na vlastnej koži ako stokrát počuť.

image

Sexuálne hračky vám pomôžu k intenzívnejším zážitkom.

dreamstime

Venušine guličky

Venušine guličky pre mnoho žien nie sú žiadnou neznámou. Veľakrát sú práve tieto guličky rozkoše prvou sexuálnou hračkou s ktorou sa stretnú a zostávajú jej verné aj naďalej. Nie je to žiadne prekvapenie. Táto nenápadná hračka dokáže s vašim telom hotové zázraky a vašiú túžbu po sexe dokáže niekoľko násobne zintenzívniť. Ich výhodou je, že sa im v podstate nemusíte nijako zvlášť venovať a môžete ich mať so sebou (alebo v sebe) kedykoľvek a kdekoľvek. V práci, na večeri či pri bežnom upratovaní domácnosti. A nikto nebude vedieť čo vlastne stojí za vašou dobrou náladou či blaženým úsmevom. No upozorňujeme tiež na to, že vaša chuť na sex bude taká veľká, že odporúčame mať po svojom boku partnera ktorý by ju uspokojil. Alebo aspoň niektorú z predošlých dvoch hračiek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 21:37