Užite si sex vďaka španielskym muškám.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte spoľahlivé afrodiziakum? Španielske mušky sa o všetko postarajú

01.06.2023, 10:00
Vzťahy

O tom, že niektoré nápoje či jedlá na vás pôsobia ako afrodiziakum dobre viete. No ak na naštartovanie libida nezaberajú morské plody, horká čokoláda ani jahody, mali by ste siahnuť po niečom čo funguje vo váš prospech na sto percent. Španielske mušky pomôžu vám aj vášmu partnerovi.

Vďaka španielskym muškám bude zrazu váš sexuálny apetít na úplne inej úrovni a vy si tak užijete intenzívnejší sex.

Pre mužov aj ženy

Španielske mušky účinkujú priamo na vaše pohlavné orgány. Ich úlohou je ich poriadne prekrviť vďaka čomu sa dostaví nie len oveľa väčšia chuť na sex, ale aj intenzívnejší sexuálny zážitok. Doprajte ich teda nie len sebe, ale aj vášmu partnerovi. Najmä ak váš sexuálny život zastal na mŕtvom bode a vy ho neviete opäť naštartovať.

Silné afrodiziakum

Španielske mušky sú známe už stovky rokov. Samozrejme nie v dnešnej podobe. Kedysi sa do nich používala látka kantaridín ktorá sa získaval z chrobáka nazývaného Pľuzgierik lekárky. Táto látka dokáže sto percentne prekrviť pohlavné orgány, no vo vysokej dávke je pre telo jedovatá. Dnešné španielske mušky obsahujú len stopové množstvá tejto látky ktoré vám pri správnom dávkovaní okrem sexuálnej túžby nespôsobia nič iné, najmä nie zdravotné problémy. Tento prírodný výťažok však už samozrejme dávno nahradili iné, syntetické látky.

image

Afrodiziaká vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život.

dreamstime

Pozor na toto!

Španielske mušky si nemýľte s liečivami ktoré by vám mali pomôcť v prípade že trpíte vy alebo váš partner nejakými poruchami. Pár kvapiek tohto elixíru síce zaistí pevnú a dlhú erekciu, no ak s ňou má váš partner dlhodobý problém, mal by sa obrátiť na odborníka. Pozor aj na to, aby ste ich neužívali príliš často a rozhodne nikdy neprekračujte odporúčané dávkovanie. Aby ste si skvelý sex mohli užiť aj nabudúce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:48