Zaobstarajte si tieto vône a zapôsobte na každého muža.dreamstime
StoryEditor

Voňajte mu ešte viac: Toto sú najzvodnejšie vône, ktorými si pritiahnete každého muža

18.05.2023, 17:00
Vzťahy

Túžite zapôsobiť na svojho partnera? Okrem outfitu či mejkapu by ste si mali dať záležať aj na výbere správneho parfumu. Existujú totiž vône, ktoré môžu v opačnom pohlaví prebudiť sexuálnu a fyzickú túžbu. Pozrite sa, o ktorých vôňach je reč.

Možno ste to nevedeli, no ak na prvé rande zvolíte správnu vôňu, je viac než isté, že svojho budúceho partnera zaujmete a ten tak bude túžiť aj po ďalšom stretnutí s vami. Existujú totiž vône, ktoré mužov na ženách neuveriteľne priťahujú. Áno, sú to tie parfumy, ktoré vďaka ingredienciám a zloženiu dokážu v opačnom pohlaví prebudiť sexuálnu a fyzickú túžbu. Nielenže majú afrodiziakálne účinky, ale pôsobia vášnivo a zvodne. Pozrite sa, ktoré vône by ste si mali zaobstarať.

Mužov priťahujú tieto vône

Podľa výskumov zbožňujú muži na ženách najmä kvetinové vône, ktoré považujú za vysoko erotické. Druhé miesto patrí sladkým vôňam a ovocným parfumom či toaletným vodám. Hneď za nimi sa nachádza vanilka, ktoré je už po stáročia považovaná za silné afrodiziakum. Okrem zvýšenia sexuálnej túžby dokáže povzbudiť organizmus, zlepšiť náladu a uvoľniť myseľ. V rebríčku zvodných vôní sa napokon objavili aj citrusy, ktoré sú svieže a príťažlivé.

Voňajte ako sex

Okrem vôní, ktoré na mužov pôsobia vášnivo, existujú aj také, ktoré voňajú ako sex. Máme tým na mysli vône so živočíšnymi tónmi, ktoré dokážu vyvolať sexuálnu túžbu a erotickú príťažlivosť. Ak by ste si chceli jednu takú zaobstarať, v obchodoch hľadajte parfum, ktorý obsahuje syntetické pižmo. Popozerať sa môžete aj po vôňach, ktoré majú v zložení jazmín, med a cibetku. V každom prípade však treba myslieť na to, že najzvodnejšia a najkrajšia vôňa na ženách, je tá prirodzená. To znamená, že sa nemusí báť, ak vôňu so spomínanými ingredienciami nezoženiete. Muži po vás totiž budú túžiť tak či onak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:06