Tieto typy sexu musíte vyskúšať.dreamstime
StoryEditor

Oplatí sa ich zažiť: Tieto typy sexu spestria a posunú váš intímny život o level vyššie

16.05.2023, 17:00
Vzťahy

Ak ste sa s partnerom dostali v posteli do stereotypu, neznamená to, že musíte skúšať nové krkolomné polohy či hľadať body, ktoré aj tak nenájdete. Sex predsa nie je len o takýchto veciach, ale aj o pôžitku, vzrušení a slasti. Vyskúšať môžete naopak tieto typy sexu, ktoré spestria a posunú váš intímny život o level vyššie.

Žiadny pár nechce zažívať sex, ktorý zakaždým chutí rovnako. Občas predsa treba zažiť aj niečo vzrušujúce, rozmanité a iné. Kde je teda problém? Možno sa len zbytočne naháňate za orgazmom a pritom stačí, ak k vzrušeniu dospejete novým typom sexu. Aby sme vám to trochu zjednodušili, pripravili sme si pre vás niekoľko druhov intímností, ktoré by ste vo vzťahu mali zažiť. Nielenže objavíte nepoznané, ale váš sexuálny život bude o čosi pestrejší.  

Pomalý sex

Máte toho ešte veľa pred sebou. Musíte sa postarať o deti, dokončiť pracovné povinnosti alebo upratať domácnosť. Možno aj toto sú dôvody, kvôli ktorým máte tendenciu sa v sexe ponáhľať. Čo keby ste trochu spomalili a zabudli na všetko okolo? Ak to nedokážete hneď, skúste sa s partnerom ladiť na sex už od rána. Posielajte si erotické esemesky alebo štipľavé fotografie. Napokon si doprajte spoločnú večeru, masáž či kúpeľ. Nezabudnite pritom na zmyselné pohľady a dotyky. V spálni pokračujte rovnako, nikto vás predsa nenaháňa. Jednoducho, vychutnávajte si každú polohu a zažijete explóziu vzrušenia, o ktorej sa vám ani nesnívalo.

Ranný sex

Okrem kávy či procedúr v kúpeľni by ste sa mali snažiť do rannej rutiny vtesnať aj sex. Nielenže sa vám vďaka nemu zlepší nálada, ale budete plné energie a bez napätia počas celého dňa. Nebráňte sa preto rannému sexu a doprajte si potešenie s partnerom hneď po zobudení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:44