Tieto sexuálne polohy z Kamasútry oživia vaše intímne hrádky s partnerom.dreamstime
StoryEditor

Priučte sa s partnerom niečomu novému: Tieto polohy z Kámasútry si zamilujete

08.05.2023, 19:00
Vzťahy

Neviete, čo s partnerom v posteli robiť? Je úplne normálne, ak vás v sexe po čase prestanú baviť polohy, ktoré ste predtým považovali za obľúbené. Ak by ste chceli vniesť do vášho intímneho života niečo nové, pripravili sme si pre vás zopár nápadov na polohy zo známej Kámasútry, ktoré si rozhodne zamilujete.

Možno sa s partnerom poznáte veľmi dobre a viete, čo vám v posteli najviac vyhovuje, no občas by ste do vzťahu mali vniesť nový dych, ktorý zväčší váš pôžitok zo sexu. Pomôcť vám v tom môžu najmä sexuálne polohy z Kámasútry, vďaka ktorým objavíte nepoznané potešenie. Pozrite sa, ktoré pozície sa oplatí vyskúšať.

Stĺp

Ľahnite si na chrbát, zdvihnite nohy, pokrčte ich v kolenách a zaprite sa nimi o partnerov hrudník. Partner by si mal v tejto polohe kľaknúť na posteľ tak, aby sa vaša panva nachádzala medzi jeho nohami. Napokon ho nechajte, aby uchopil vašu panvu, vy sa držte jeho stehien a užívajte si príjemný a hlboký prienik.

Britva

Ak by ste chceli partnera prekvapiť pri orálnom sexe, nechajte ho ľahnúť si na bok, pričom si bude telo opierať o lakeť. Jeho nohy by mali byť pokrčené v kolenách a chodidlá prekrížené. V tejto pozícii tak budete môcť ľahko preniknúť hlavou medzi jeho stehná a dopriať mu vytúženú rozkoš. Nezabudnite okrem úst pracovať aj s rukami, ktorými sa môžete dotýkať jeho vrchnej časti tela.

Chobotnica

Sex môžete mať na milión spôsobov. Ak uprednostňujete milostné hrádky v kľaku, poloha chobotnice sa vám bude páčiť. Obaja si kľaknite na jedno koleno oproti sebe, pričom druhé majte položené vedľa partnera. Popri vniknutí objímajte partnerov krk a hrajte sa s jeho erotogénnymi zónami v oblasti hlavy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 14:09