Stimulujte tieto miesta a dosiahnite vytúženú rozkoš.unsplash
StoryEditor

Privedú vás až na samý vrchol: Tieto typy sexuálnej stimulácie musíte vyskúšať

04.05.2023, 11:30
Vzťahy

Bola by škoda, keby ste v posteli predstierali orgazmus, pretože by ste tak prišli o skutočné vzrušenie, vášeň a všetko s tým spojené. Ak túžite dosiahnuť vrchol pri každom milovaní, mali by ste sa zamerať na sexuálnu stimuláciu týchto miest. Pozrite sa, o ktorých častiach tela je reč.

Nielen komunikácia, rešpekt a úprimnosť, ale aj sex je jednou z najdôležitejších vecí v každom vzťahu. Či už ste sa s partnerom dostali v intímnej oblasti do stereotypu alebo musíte často predstierať orgazmus, mali by ste sa snažiť nájsť riešenie. Veď predsa, každá z vás túži po dokonalom vyvrcholení, no nie? Ak patríte k tejto skupine aj vy, skúste sa zamerať na sexuálnu stimuláciu týchto miest. Vďaka nej dosiahnete skutočne intenzívnu rozkoš.

Poznajte svoje telo

V prvom rade je dôležité, aby ste poznali svoje erotogénne zóny. Viete, čo vás najviac vzrušuje? Ktoré miesto na tele máte najcitlivejšie? Ak nespoznáte odpovede na tieto otázky, skúste s partnerom viac experimentovať. Nechajte sa bozkávať a láskať na krku, šiji, stehnách alebo prstoch. Iba vďaka tomu sa môžete naučiť prežívať sex intenzívnejšie a mať omnoho väčšiu chuť na ďalšie milovanie.

Dráždenie bradaviek

Bradavky patria k jedným z najcitlivejších miest na ženskom tele. Ak vám bude váš partner túto oblasť intenzívne stimulovať, môžete pociťovať vzrušenie ako pri dráždení klitorisu či vagíny. Samozrejme, môže sa stať, že to na prvýkrát nevyjde, no prsia sú citlivé, takže to s kľudom skúšajte ďalej.

Postačia malé zmeny

Nedokážete dosiahnuť orgazmus pri dráždení vnútornej pošvovej steny pomocou penisu alebo prstov? V tomto prípade by ste sa rozhodne nemali vzdávať. Nebojte sa, nie je to žiadne zdravotný problém či vaša neschopnosť. Niekedy úplne stačí, ak zmeníte intenzitu, rýchlosť dráždenia alebo vyskúšate kombinovanú stimuláciu. Jednoducho, viac experimentujte.

image

Skúšali ste stimulovať niektoré z týchto miest?

dreamstime

Zaostrite pozornosť na klitoris

Najlepším spôsobom, ako dosiahnuť vytúžený vrchol, je stimulácia klitorisu. Toto miesto má totiž nespočetné množstvo nervových zakončení, vďaka ktorým si privodíte vlhký orgazmus. Váš partner vám môže klitoris dráždiť jazykom alebo prstami, no stimulovať si ho môžete aj vy samy. Dôležité je, aby ste mu venovali dostatok pozornosti.

Nájdite bod G

Možno si myslíte, že bod G je len nejaký mýtus, no opak je pravdou. Toto miesto sa nachádza na prednej strane pošvovej steny približne päť centimetrov od vaginálneho vchodu. Skúste ho s partnerom nájsť a pripravte sa na nálož intenzívnej slasti.

Niečo pre odvážnych

Ak sa v sexe s partnerom nudíte alebo ste vyskúšali už naozaj všetko, mali by ste začať viac experimentovať. Pustiť sa môžete napríklad do objavovanie análnej oblasti, ktorá ponúka množstvo rozkoše. Samozrejme, obaja s tým musíte súhlasiť, vopred sa na to pripraviť  a na nič netlačiť. Tak či onak, stačí jemné dráždenie a budete v siedmom nebi.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:15