Tieto typy sexu musíte vyskúšať.dreamstime
StoryEditor

Oplatí sa ich zažiť: Tieto typy sexu spestria a posunú váš intímny život o level vyššie

16.05.2023, 17:00
Vzťahy

Ak ste sa s partnerom dostali v posteli do stereotypu, neznamená to, že musíte skúšať nové krkolomné polohy či hľadať body, ktoré aj tak nenájdete. Sex predsa nie je len o takýchto veciach, ale aj o pôžitku, vzrušení a slasti. Vyskúšať môžete naopak tieto typy sexu, ktoré spestria a posunú váš intímny život o level vyššie.

Sex so všetkými zmyslami

Mnohé páry sa v posteli začnú nudiť aj kvôli tomu, že pri sexe zabúdajú využívať všetky zmysly. Ak je to aj váš prípad, pri najbližšej príležitosti sa snažte vydať na misiu, pri ktorej budete odhaľovať svoje aj partnerove erotogénne zóny. Skúsiť môžete bozky či dotyky na neznámych miestach, šatku cez oči, kocky ľadu na tele alebo ochutnávanie afrodiziakálnych jedál. Predovšetkým sa snažte spoznávať a objavovať.

Experimentálny sex

Každá z nás túži občas po niečom novom, nepoznanom. Či už sú to erotické hračky, role alebo krkolomné sexuálne polohy. Samozrejme, najprv sa o tom s partnerom porozprávajte, aby ste poznali aj jeho tajné sny. Napokon môžete svoje túžby vyskúšať aj v realite. Ak to nevyjde na prvýkrát, zopakujte to. Najmä sa snažte odhodiť všetky zábrany a nechajte sa unášať prítomným okamihom.

Grapefruitový sex

Jednou z najväčších noviniek v oblasti sexu je nepochybne grapefruitový sex. Možno sa toho stránite alebo vám to príde zvláštne, no mali by ste vedieť, že veľké množstvo párov si ho pochvaľuje. Je to vlastne orálny sex, pri ktorom nepoužívate ústa, ale grapefruit. Verte, že štruktúra tohto exotického ovocia a jeho vlhkosť sa bude skvele hodiť na predohru. Vyskúšajte to a neoľutujete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 03:31