Blondínky či brunetky, ktoré sú vo vzťahu viac verné?dreamstime
StoryEditor

Brunetky? Blondínky? Ktoré ženy sú svojim polovičkám viac neverné?

15.04.2023, 10:00
Vzťahy

Väčšina mužov v rôznych dotazníkoch uvádza, že sú pre ne atraktívnejšie ženy s blond vlasmi. Nie je sa čomu čudovať, pretože práve blond hriva pôsobí oveľa nežnejšie a to je to, čo pánov na týchto ženách priťahuje. A aj dámy sú si vedomé toho, že ako blondínky často pobláznia hlavu nie jednému pánovi oveľa rýchlejšie ako brunetky. Ako je to však s ich vernosťou?

Mať po svojom boku krásnu, atraktívnu ženu je síce fajn, no každé za má aj svoje proti a platí to aj v tomto prípade.

Nevera

Vedci si posvietili na dámy a ich vernosť. A z tohto zaujímavého prieskumu vyšli ešte zaujímavejšie poznatky. Dámy úprimne odpovedali na otázku či a koľkokrát boli svojim partnerom neverné a výsledky nútia pánov mať sa práve pred očarujúcimi blondínami o niečo viac na pozore. Alebo robiť všetko preto, aby neočarila aj iných mužov s ktorými im pri najbližšej príležitosti utečie.

Jednoznačné výsledky

Najmenej neverné sú dámy s čiernymi vlasmi. V tesnom závese za nimi sú ženy s ohnivou ryšavou hrivou. Avšak je nutné pripomenúť aj fakt, že ich je oveľa menej ako blondínok či brunetiek ktoré v tomto prieskume vyšli najhoršie. Kým takmer 45% blondínok sa priznalo k nevere, brunetky až tak často do inej spálne nezablúdia. Aspoň teda v anonymom dotazníku sa ich priznalo k mimo partnerským „aktivitám“ sotva 25%. Hoci, ani toto číslo nie je práve nízke.

image

Ženy s ryšavými vlasmi sú svojim partnerom viac menej verné.

dreamstime

A čo páni?

No ak medzi dámske idoly patria krásni blondiaci s modrými očami, nemusíte mať obavu. Podľa prieskumov títo atraktívni muži podvádzajú svoje polovičky oveľa menej ako muži s tmavými vlasmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 00:30