Problém s erekciou bude navždy minulosťou.
StoryEditor

Má váš partner problém s erekciou? Vďaka týmto radám budú navždy minulosťou

12.04.2023, 14:00
Vzťahy

Mať skvelý sex nie je pre mnohých až takou samozrejmosťou. Niekedy máte aj chuť aj správne rozpoloženie, no tam dole to nefunguje tak ako by ste chceli. Nedostatočná erekcia je problém, ktorý trápi mnoho mužov. No aj v tomto prípade funguje prevencia a tiež pár tipov na to, ako si pevnú erekciu udržať čo najdlhšie.

Aby ste predišli tým najväčším problémom, mali by ste sa o svoj pohlavný orgán začať starať čo najskôr.

Životný štýl

Nie je zrejme žiadnou novinkou, že to, ako žijete ovplyvňuje množstvo vecí vo vašom živote. Sexuálny život nevynímajúc. Najmä zlozvyky akými sú cigarety či častá konzumácia alkoholu môžu v tomto smere urobiť svoje a vy sa do problémov s erekciou dostanete skôr, ako by ste čakali.

Strava

Hneď po zlozvykoch by ste mali byť pozorní aj voči tomu, čo si dávate na tanier. Príliš veľa mastných či mäsitých jedál a tiež údenín nie je dobré ani pre vaše zdravie a ani na to, aby to dokonale stálo vtedy keď potrebujete. Najmä s pribúdajúcim vekom by ste mali prihliadať aj na to, čo konzumujete a tiež koľko toho jete. Kvalitné bielkoviny, strukoviny, zdravé sacharidy a vláknina v podobe ovocia a zeleniny sa postarajú o to, aby ste si to posteli vedeli poriadne užiť ešte veľmi dlho. A s vami samozrejme aj vaša partnerka.

Kegelové cviky

Kegelové cviky sú viac známe v ženských kruhoch. Najmä ženy po pôrode ich dôverne poznajú. No tak ako pomôžu tieto cviky vašim polovičkám, dokážu pomôcť aj vám. Ich najväčšou výhodou je, že ich môžete vykonávať hocikedy a hocikde. V zápche, v práci, v rade pred pokladňou v potravinách. Napínajte svaly panvového dna ako by ste chceli zadržať močenie a vydržte v tomto zovretí aspoň 10 sekúnd. Opakujte niekoľkokrát. Ideálne, keď si tieto cviky, ktoré sú mimochodom aj veľmi príjemné, zopakujete viackrát počas dňa.

Športujte

Rozprúdiť krv v tele, trošku zdvihnúť pulz, to je presne to čo by ste mali robiť ak chcete, aby vás váš penis nesklamal v tom najlepšom. Voľte aeróbne cvičenia ako je napríklad beh. Práve vďaka tomuto športu sa zlepší aj vaša výkonnosť aj to, či a aká tvrdá bude vaša mužnosť. Ku kardiu však nezabudnite zaradiť aj tréningy zamerané na budovanie svalstva. Činky či kettlebelly by vo vašej výbave nemali chýbať. Je to dôležité nie len preto aby bolo vaše telo pevné, ale aj preto, aby sa tvorilo dostatočné množstvo testosterónu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 21:40