Pozrite sa, čo prezrádza výraz vašej tváre pri orgazme o vašej osobnosti.dreamstime
StoryEditor

Mračíte sa či odvraciate hlavu? Neuveríte, čo o vás prezrádza výraz tváre pri orgazme

11.04.2023, 19:00
Vzťahy

Muži si pri sexe nevšímajú len vaše krivky či intímne partie, ale aj vašu tvár. Znie to možno divne, no váš výraz pri dosahovaní orgazmu ich dokáže vzrušiť ešte viac. Dajte si preto záležať na tom, ako sa tvárite. Práve vďaka tomu totiž môže váš partner zistiť, aká je vaša sexuálna osobnosť.

Orgazmus je intenzívny zážitok, pri ktorom sa aspoň na chvíľu prestanete starať o okolitý svet a predovšetkým úplne ignorujete to, ako vyzeráte. Všimli ste si niekedy vašu mimiku počas orgazmu? Možno ste to nevedeli, no výraz vašej tváre pri jeho dosahovaní dokáže prezradiť mnohé o vašej sexuálnej osobnosti. Okrem toho vďaka nemu môžete bez akéhokoľvek slova povedať partnerovi, či si milovanie užívate alebo nie. Pozrite sa, aké emócie vyjadrujete len prostredníctvom vašej mimiky pri vyvrcholení.

Chtivá a dobrodružná

Ak máte pri dosahovaní orgazmu otvorené ústa, zatvorené oči, začervenanú tvár a hlasno stonáte, pravdepodobne uprednostňujete sex bez akýchkoľvek zábran, ste chtivé a dobrodružné. Často pri sexe fantazírujete, nebojíte sa experimentovania či skúšania erotických hračiek. Síce je pre vás sex zdrojom potešenia a zábavy, občas by ste sa malo vykašľať na skúšanie všemožných polôh či vecí a omnoho viac sa sústrediť na daný moment alebo sa pozerať partnerovi do očí.

Tichá, no intenzívna

Ste pri dosahovaní orgazmu úplne potichu, oči máte zatvorené, nehýbete sa, možno odvraciate hlavu a zatínate päste? Nebojte sa, byť ticho neznamená, že si milovanie neužívate. V skutočnosti je váš pôžitok zo sexu veľmi vysoký a intenzívny. Pre vás predstavuje orgazmus moment, ktorý si chcete naplno vychutnať po svojom. Vášmu partnerovi tak dávate najavo, že byť hlasný nie je všetko.

image

Mračíte sa alebo odvraciate tvár?

dreamstime

Neustály očný kontakt

Pri sexe udržujete s partnerom očný kontakt a sledujete, čo sa deje. Vaše oči sú neustále otvorené, vďaka čomu podporujete hlbšie emocionálne spojenie s vašou polovičkou. Vašim výrazom ukazujete svoju zraniteľnosť. Nezaujímate sa o sexuálny výkon, ale skôr o fyzické uvoľnenie a blízkosť.  

Napätá a zamračená

Ak máte pri vyvrcholení pritisnuté pery k sebe, mračíte sa a ste napäté, pravdepodobne je pre vás sex viac drina než potešenie. Pri milovaní bojujete s nervozitou a úzkosťou, pretože dosiahnuť orgazmus je pre vás veľmi ťažké. Či už rozmýšľate nad svojim výkonom alebo vás trápia partnerské problémy, na sex sa neviete plne sústrediť. Dajte si na to pozor, partner vaše pocity totiž vidí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:03