Dosiahnite celotelový orgazmus vďaka týmto trikom.dreamstime
StoryEditor

Orgazmus nemusíte dosiahnuť len v jednej oblasti: Zažite celotelové vyvrcholenie pomocou týchto trikov

05.04.2023, 09:00
Vzťahy

Túžite po tom, aby sa vám pri orgazme skrútili prsty na nohách, v brušku by ste cítili svalové kontrakcie a vlny vzrušenia by vám prúdili po celom tele? Síce to znie nemožne, no všetko sa dá, keď sa chce. Dosiahnuť celotelový orgazmus nikdy nebolo jednoduchšie. Pozrite sa, vďaka ktorým trikom zažijete moment sexuálnej eufórie.

Orgazmus by ste nemali ohraničovať len na jednu časť tela. Čo keby sme vám povedali, že rozkoš môžete zažiť na celom tele, a to v jednom momente? Nie, nerobíme si srandu. Celotelový orgazmus nie je rozprávka, ale skutočná realita. Je to typ orgazmu, pri ktorom prežije orgazmické chvenie každá bunka a vďaka tomu môžete pociťovať pulz po celom tele. Najlepšie na tom je, že dosiahnuť ho, je veľmi jednoduché. Pozrite sa, ako by ste mali postupovať pri celotelovom vyvrcholení.  

Dostaňte telo do kľudu

Aby ste mohli dosiahnuť celotelový orgazmus, musíte sa dostať do stavu pokoja. Pri sexe totiž mnoho z vás zvykne premýšľať o všemožným veciach. Prestaňte pri akte rozmýšľať nad tým, či ste povešali prádlo, čo budete variť zajtra na obed alebo aké pracovné povinnosti vás ešte čakajú. Tým, že ste hlavou niekde inde, vyvíjate tlak, kvôli ktorému nikdy nedosiahnete vrchol. Skúste sa preto uvoľniť a urobte si čas na preskúmanie svojho tela a rôznych vnemov. Sústreďte sa najmä na oblasť panvy, ktorú môžete precvičovať pomocou kegelových cvikov. Čim viac precítite toto miesto, tým väčšiu máte možnosť dosiahnuť pri akte celotelové vyvrcholenie.

Dýchanie je základ

Celotelový orgazmus sa často spája s tantrickým sexom. Môže za to aj fakt, že pri takomto type vyvrcholenia by ste sa mali sústrediť najmä na hlboké dýchanie a trpezlivosť. Rozhodne sa dych nesnažte zadržiavať, ale práve vo chvíli, keď zacítite prichádzajúce vyvrcholenie, začnite hlboko dýchať. Zvoliť môžete dýchanie do brucha alebo cez roztiahnuté pery a uvoľnené čeľuste. Popritom voľne hýbte bokmi a vydávajte zvuky, ktoré sú pre vás prirodzené.

Kombinujte

Ak chcete dosiahnuť celotelový orgazmus, mali by ste stimulovať viacero erotogénnych zón súčasne. Keď si totiž užívate rôzne druhy sexuálneho vzrušenia, zvyšujete tým šancu užiť si orgazmus celého tela. Vyskúšať môžete stimuláciu klitorisu, bodu G a bradaviek. Rovnako tak sa nebojte poprosiť partnera, aby vás masíroval a popritom váš dráždil pomocou sexuálnej hračky s dvojitou stimuláciou. To, či napokon dosiahnete požadované, záleží len na vás. Nebojte sa preto skúšať a experimentovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:07