O dokonalom sexe majú dámy jasnú predstavu.dreamstime
StoryEditor

Dokonalý sex podľa žien? Každá má o ňom inú predstavu, no v niečom sa všetky dámy zhodujú

04.04.2023, 14:00
Vzťahy

Predstava dokonalého sexu znamená pre každého niečo iné. Niekomu stačí rýchlovka so šťastným koncom, pre iného je nevyhnutná dlhá predohra a niekto si skvelý sex bez erotických hračiek nevie ani predstaviť. Pozrite sa, čo ženy prezradili o tom, ako si predstavujú dokonalý sex.

Zaujímavé je, že predstava dokonalého sexu bola úplne iná v prípade žien ktoré sú v dlhoročných vzťahoch a žien, ktoré zatiaľ stabilného partnera nemajú.

Predohra

Väčšina žien sa zhoduje, že k celkovému dojmu zo sexu prispieva to, ako sa to celé začne. Predohra je teda alfa a omega úspešného a dokonalého sexu. Dámy ocenia ak sa im partner venuje dostatočne dlho a precízne. Ak navyše predtým zorganizuje nejakú romantickú večeru, je to predzvesť dokonalého sexu. Táto predstava prevládala najmä u zadaných žien. Časť nezadaných slečien totiž uviedla, že hoci je predohra skvelá, ani taká rýchlovka so šťastným koncom nie je úplne na zahodenie.

Bez zábran

Dámy priznali, že sex má pre ne grády vtedy, keď sa môžu poriadne uvoľniť. Nie vždy to samozrejme ide úplne hladko. Zásluhy, alebo naopak neúspech pripisujú v tomto prípade na konto pánom. Podľa nich práve muži nesú zodpovednosť za to, ako sa v posteli dámy budú cítiť a do akej miery sa budú vedieť odviazať.

image

Iniciatívny partner je zárukou skvelého sexu.

dreamstime

Kreativita

Dokonalý sex je sex ktorý je plný nápadov a kreativity. Nuda v posteli je pre ženy hotový postrach. Ak v nej však muži prevezmú iniciatívu a okrem klasiky v podobe misionárskej polohy vystriedajú ešte niekoľko ďalších polôh, naplnia dámam ich predstavu o skvelom sexe.

Erotické hračky

Aj používanie erotických hračiek si dámy vedia nie len užiť, ale ich aj oceniť. Ak ich partner prekvapí nejakou novinkou v tomto smere, uvádzajú, že ich to vie nie len poriadne rozvášniť, ale aj uspokojiť.

image

Erotické hračky dokážu prekvapiť aj potešiť

dreamstime

Finále

Nežné pokolenie sa zhoduje ešte v jednej veci. Hoci je orgazmus pre každú z nich viac než len príjemným ukončením sexuálneho aktu, nie je to to, čo má pre ne výpovednú hodnotu či šlo, alebo nešlo o dokonalý sex. Tvrdia, že to, ako sex prebiehal a celkový dojem z neho je pre ne oveľa dôležitejší ako to, či sa dočkali orgazmu, alebo nie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 20:50