Latex a koža mužov poriadne rozpália.dreamstime
StoryEditor

Toto sú najčastejšie fetiše ktoré hýbu mužským svetom. Niektoré vás skutočne prekvapia

30.03.2023, 15:00
Vzťahy

Sexuálne fantázie sú podmienené mnohými faktormi. Fetišmi nevynímajúc. Niektorí si vo svojich predstavách vedia uletieť pomerne vysoko a ich fetišom nie sú žiadne bežné veci, niektorých ľudí naopak „rajcujú“ aj holé členky, nohy či vlasy.

Určite aj vy máte nejaký fetiš, alebo niečo čo si na ľuďoch všímate a buď vás to k ním priťahuje, alebo vás to naopak odpudí.

Chodidlá

Chodidlá sú jedným z najčastejších fetišov, ktoré si muži na ženách všímajú. Nuž, to sa teda načakajú kým bude leto a dámy odhalia svoje nohy v sandáloch na to, aby si páni mohli popásť svoje oči. Niektorí muži sú kvôli pohľadu na bosé ženské nohy stálymi návštevníkmi plavární. To už je čo povedať, čo myslíte? A na čo sa pri pohľade na ženské nôžky najviac zameriavajú? V prvom rade na tvar a veľkosť chodidla. Malé rovnomerné nohy sú pre nich doslova magnetom. Ak sú navyše upravené a s nalakovanými nechtami, je to pohľad, ktorý si dokážu naplno užiť. Páni prezradili aj to, že na nechtoch sa im najviac páči červený a čierny lak. To čo ich však vie schladiť sú špinavé a dlhé nechty.

Nohy

A v spodnej časti tela ešte na chvíľu zostaneme. To, že sa mužom páčia ženské nohy zrejme nie je žiadnym prekvapením. Čím dlhšie tým lepšie samozrejme. No niektorým pánom sa páčia aj pevnejšie stehná. Čo vás však možno prekvapí, muži si na vás všímajú aj vaše členky. Nemusíte tomu rozumieť, ani sa zamýšľať nad tým ako sa jednotlivé členky od seba líšia. Stačí, že tomu rozumejú títo fetišisti.

image

Nie len nohy, ale aj vaše členky a chodidlá sú pre mužské pokolenie fetišom.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:05