Pozorne skúmajte mužov, niektoré znaky o nich veľa prezradia.Dreamstime
StoryEditor

Ruky, oči či správanie. Tieto znaky odhalia dokonalých milencov

23.07.2024, 20:00
Vzťahy

Sex je neoddeliteľnou, a samozrejme príjemnou súčasťou akéhokoľvek vzťahu. Či už si to priznáme alebo nie, na každého nového partnera nazeráme s určitými očakávaniami. A prirodzene aj so sexuálnymi túžbami. Odhadnúť, či si budete rozumieť aj v posteli nemusí byť jednoduché. Existuje však niekoľko znakov, ktoré vám to uľahčia. Vďaka nim si môžete byť stopercentne isté, že váš vysnívaný partner bude bodovať aj po tejto stránke.

Poznáte to, začiatky partnerstva, detailné vzájomné premeriavanie a pozorovanie. To ku každej dvojici to tak nejako prirodzene patrí. Ak ste sa už presvedčili o tom, že si rozumiete po všetkých stránkach a že sa vám páčia jeho názory, je čas prejsť na ďalšiu kapitolu. Tou je odhaľovanie znakov, ktoré naznačujú že v posteli bude doslova hrdinom. Nehovoríme len o fyzických, ale naopak aj o tých povahových.

Používa ruky?

V prvom rade sa skúste zamerať na jeho gestikuláciu a pohyby rúk. Používa ich pri rozprávaní často alebo nimi obvykle vyjadruje svoje myšlienky? Muži, ktorí to robia majú tendenciu byť sexuálni draci. A ak ešte dokážu zapojiť svoje dlane a príležitostne sa vám jemne dotknú, je to ešte o niečo lepšie. V tomto prípade nemusíte pochybovať o tom, že sa v posteli nebudete nudiť.

Počúva vaše túžby a potreby

Ďalšia črta, ktorá prezradí viacerých mužov je psychologická. Je ňou fakt, že partner sa zaujíma o vaše pocity a za každých okolností vás poctivo a trpezlivo počúva. Ak takéto niečo robí, je pravdepodobné, že to bude praktizovať aj v intímnom živote. Počúvanie potrieb druhého je totižto kľúčové a nie je na škodu ho odpozorovať ešte predtým, ako sa k podobným záležitostiam dostanete.

Sebectvo? Ani náhodou

Pozval vás na večeru alebo sa s vami podelil o kúsok zo svojho dezertu? Možno sa to na prvý pohľad nezdá, avšak aj takéto drobnosti dokážu o človeku prezradiť veľa. Hovoria napríklad o tom, že nie je sebecký a je otvorený či láskavý. Tieto vlastnosti sa dokážu dokonale odraziť aj pri sexe. Budete praktizovať to, čo vyhovuje obom, bude vás vnímať a za každých okolností bude chcieť aby boli uspokojené obe strany. A to je naozaj podstatné!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 20:02