Týmto znameniam to v posteli klape najlepšie.dreamstime
StoryEditor

Túžite zažiť nezabudnuteľný sex? Pozrite sa, ktorým dvojiciam znamení to v posteli môže klapať najlepšie

28.12.2023, 19:00
ASTRO

Túžite zažiť dokonalý sex? V tom prípade sa obráťte na astrológiu, ktorá vám môže prezradiť, s kým zo zverokruhu by sa vám to mohlo podariť. Pozrite sa, ktoré dvojice znamení spolu môžu zažiť nezabudnuteľný sex.

Rozumieť s partnerom by ste si nemali len po vzťahovej, ale aj sexuálnej stránke. Ak vám to totiž v posteli neklape, je viac než možné, že sa neustále hádate, panuje medzi vami napätie a komunikácia je na bode mrazu. Problémom však môže byť aj to, že ste sa dali dokopy so znamením zverokruhu, ktoré nie je predurčené na to, aby mu to s vami v posteli fungovalo. Naopak, nižšie spomínané dvojice môžu zažiť nezabudnuteľný sex plný vášne a milostného vzplanutia. Zistite, či sa medzi nimi nachádzate aj vy s partnerom.

Baran a Lev

Túto dvojicu spája predovšetkým ohnivosť, vášeň a fyzická zdatnosť. V posteli to Baranovi a Levovi môže klapať najmä vďaka tomu, že obaja majú radi nové veci, neboja sa experimentovať a objavovať. V sexe sú jednoducho divokí a dobrodružní.  

Býk a Panna

Tieto dve znamenia sú taktiež predurčené k tomu, aby im to klapalo v posteli. Nielenže sa tešia z podobných hodnôt v živote, ale túžia nájsť k sebe partnera, ktorému môžu splniť všetko, po čom jeho srdce zatúži. Práve tým sa riadia aj v posteli. Ak ti niekto dopraje slasť, dopraj mu ju aj ty.

Blíženci a Váhy

Spojenie Blížencov a Váh je takisto dokonalé. Keďže sa tieto znamenia neradi nudia, v posteli im to klape priam neuveriteľne. Milujú flirtovanie, koketovanie, občas nežné, občas divoké milovanie. S kľudom vyskúšajú aj krkolomné polohy či hranie rolí.

Rak a Škorpión

Tieto dve znamenia si v posteli rozumejú najmä kvôli tomu, že sú citlivé, empatické a intuitívne. Nemusia si nič povedať a vedia, po čom ten druhý túži. Pre oboch je sex vo vzťahu dôležitý, a preto sa mu neboja oddávať aj niekoľkokrát do dňa.

Strelec a Kozorožec

Hovorí sa, že protiklady sa priťahujú a tieto dve znamenia sú toho príkladom. Zatiaľ, čo Strelec môže Kozorožcovi ponúknuť v sexe spontánnosť a vášeň, Kozorožec Strelcovi ukáže jemnosť a pokoj. Jednoducho, táto dvojica spolu zažije nezabudnuteľné milovanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 09:48