Sex pred zrkadlom musíte vyskúšať.dreamstime
StoryEditor

Zrkadlový sex: Vďaka nemu zažijete rozkoš nielen vy, ale aj váš partner

31.03.2023, 19:00
Vzťahy

Zrkadlá sa dajú využiť všemožne. Vďaka nim viete, ako vyzeráte, keď odchádzate do práce, sú nápomocné pri skúšaní oblečenia v obchodoch a prezradia vám, kde na tvári sa vám objavila ďalšia vyrážka. Rozmýšľali ste však niekedy nad tým, že môžu byť skvelým doplnkom aj pri sexe? Vďaka obyčajnému zrkadlu zažijete rozkoš po akej ste vždy túžili.

Nepáči sa vám pozerať sa na seba v zrkadle? Keď vyskúšate zrkadlový sex, rozhodne názor zmeníte. Keďže najväčšou výhodou používania zrkadla pri sexe je vizuálna stimulácia, zrkadlo môže patriť k užitočným pomôckam, vďaka ktorým podporíte sexuálny život s partnerom. Nebojte sa, nemusíte si inštalovať stropné zrkadlo. Postačí vám aj to v kúpeľni alebo vo vašom šatníku. Pozrite sa, aké výhody vám ponúka zrkadlový sex.

Väčšia intimita

Sex pred zrkadlom je skvelý najmä v tom, že môžete vidieť veci, ktoré ste doteraz vidieť nemohli. Môžete sa pozerať na partnera z iného uhla pri orálnom sexe, môžete vidieť časti tela, ktoré ste prehliadali alebo sa pozerať na svoju polovičku pri sexe zozadu. Vďaka takémuto milovaniu zvýšite medzi sebou intimitu, otvorenosť a zlepšíte komunikáciu.

Vydržíte sa milovať dlhšie

Keď sa obaja cítite pri sexe príjemne a spokojne, rozhodne nechcete akt ukončiť. Práve toto sa vám môže stať pri zrkadlovom sexe. Keďže môžete sledovať vzájomné vzrušenie, čo trochu evokuje natáčanie domácej erotickej pásky, nebudete vedieť prestať.

image

Zrkadlový sex zvýši vaše sebavedomie a podporí väčšiu intimitu.

dreamstime

Zvýšite si sebavedomie

Ženám často robí problém pozerať sa na seba v zrkadle alebo mať zasvietené svetlo pri sexe. Prečo? Verte, že keď vyskúšate zrkadlový sex, budete sa cítiť sexi. Keď si totiž uvedomíte, ako pri tom vyzeráte a ako to vzrušuje vášho partnera, už nikdy nebudete o sebe a svojom vzhľade pochybovať.

Ako na to?

Ak sa rozhodnete, že s partnerom vyskúšate zrkadlový sex, túto pomôcku môžete využiť len pri predohre alebo ju používať po celý čas. Pomaly sa začnite vyzliekať, dotýkajte sa jeden druhého a sledujte, ako vás to vzrušuje. Najprv sa môžete pozerať na svoje tváre a až potom na svoje telá. Napokon môžete skočiť do postele a sledovať partnera pri orálnom sexe. Ak sa vrhnete rovno na základné polohy, vnímajte to, ako sa hýbete, ako vyzerá váš partnera zozadu a predovšetkým, ako sexi vyzeráte vy. Zvyšok diania je len na vás. Tak čo, vyskúšate zrkadlový sex aj vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 21:43