Naučte sa tieto techniky a bozkávajte sa ako profesionálky.dreamstime
StoryEditor

Nie je bozk ako bozk: Toto sú najvzrušujúcejšie techniky bozkávania pre profesionálky

25.03.2023, 17:00
Vzťahy

Síce znie bozkávanie ako jednoduchá disciplína, no opak je pravdou. Chcete v nej byť naozajstné profesionálky? V takomto prípade musíte zabudnúť na klasické francuzáky. Existuje totiž nespočetné množstvo ďalších techník, ktoré dokážu aj z obyčajného bozku urobiť vášnivú a vzrušujúcu hru. Pozrite sa, ktoré to sú.

Bozkávanie je príjemná záležitosť, no nie jednoduchá. Je to v podstate umenie, pri ktorom sa všemožne hráte s partnerovými perami, jazykom alebo inými časťami tela. Bozkom dokážete vzbudiť túžbu a vytvoriť potešenie sebe aj svojej polovičke. Pokiaľ túžite byť v bozkávaní naozajstné profesionálky a chcete si spestriť intímny život, tieto techniky vám môžu byť skvelými pomocníkmi.

Pošteklite ho jazykom

Ak chcete partnera nabudiť k bozkávaniu a trochu ho vzrušiť, pošteklite mu pery špičkou jazyka. No pozor, nejde o navlhčenie pier, prechádzať by ste po nich mali zľahka. Skúmajte každú časť jeho pier a napokon na ne jemne pritlačte špičkou jazyka. Partner pravdepodobne otvorí ústa, takže môžete vojsť dovnútra, pomaly mu vložiť jazyk do úst a potom späť. Túto techniku opakujte niekoľkokrát, meňte dĺžku a intenzitu.

Jazykové krúženie

Jazyk je pri bozkávaní veľmi žiadúci, a preto sa aj ďalšia technika bude týkať tejto časti tela. Keď bude váš jazyk v partnerových ústach, skúste ním trochu zatočiť a počkajte na jeho reakciu. Ak sa mu to bude páčiť, okrúžte špičku jeho jazyka tou svojou dookola. Snažte sa to však robiť zvodne, pomaly a precítene. Túto techniku môžete striedať s vyššie spomínanou.

Jemné hryzenie

Do bozkávania môžete zapojiť aj zuby, no opatrne, aby to partnerovi nebolo nepríjemné. Dôležitá je v tomto prípade jemnosť a nežnosť. Môžete začať s jemným a vášnivým hryzením spodnej pery. Napokon peru jemne vtiahnite cez zuby a uvoľnite alebo zubami prechádzajte od hornej pery k spodnej, pričom každú časť ochutnajte svojimi perami. Tým, že do bozkov pridáte takýto prvok nebezpečenstva, partner sa omnoho rýchlejšie vzruší a nabudí na niečo viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 15:43