Na karmický vzťah si dajte pozor, môže vás totiž zničiť.dreamstime
StoryEditor

Karmický vzťah vám môže pomôcť, ale aj vás zničiť: Zistite, či sa v ňom nenachádzate aj vy

29.03.2023, 17:00
Vzťahy

V karmickom vzťahu sú dvaja ľudia spojení na takej úrovni, že by sa dalo hovoriť aj o spriaznených dušiach. Bohužiaľ, väčšina takýchto partnerstiev je založená za účelom liečenia nejakých minulých životných rán. Ak máte pocit, že sa v karmickom vzťahu nachádzate aj vy, overiť si to môžete vďaka týmto znakom.

Karmický vzťah je naproti bežnému romantickému zväzku založený na duchovnosti a emocionálnosti. Zvykne vznikať najmä za účelom liečenia minulých alebo súčasných životných rán, no objaviť sa môže aj vtedy, keď sa máte niekam posunúť či niečo naučiť. Tomu, že sa karmickí partneri stretnú, sa nedá zabrániť, pretože im je jednoducho predurčené byť spolu. Síce to znie všetko krásne, no takéto partnerstvá spolu nevydržia dlho. Môže za to aj fakt, že sa časom zmenia na nočnú moru. Ak si nie ste isté, či sa v ňom nachádzate aj vy, môžete to zistiť vďaka týmto znakom.

Máte pocit, že ste si súdení

V momente, ako sa s partnerom spoznáte, budete mať pocit, že ste si súdení. Je to v podstate ako láska na prvý pohľad. Cítite také intenzívne spojenie, ako by ste sa poznali už dlhé roky. Avšak, mali by ste myslieť na to, že vás do tohto vzťahu nemuselo zviazať vaše srdce, ale skôr vesmír.

Nie je váš obvyklý typ

Pýtali ste sa niekedy samých seba, ako je možné, že ste práve s touto osobou, ktorá nezapadá do vášho obvyklého typu? Je viac než možné, že ste sa nespojili kvôli príťažlivosti alebo skúšaní niečoho nového, ale skôr kvôli karmickej láske. Práve pre ňu je typické to, že jeden z vás kladie svoje vlastné záujme pred záujmy toho druhého.

Neustále hádky a konflikty

Často sa kvôli tomu druhého trápite? Zažívate neustále hádky a konflikty? Snažíte sa nájsť kompromis, ktorý by vyriešil vaše problémy, no neúspešne? Ak ste na všetky otázky odpovedali áno, pravdepodobne sa nachádzate v karmickom vzťahu, v ktorom si jeden z vás nedokáže vziať to, čo ho má naučiť. V takomto prípade sa budete hádať dovtedy, pokiaľ túto skutočnosť nepochopíte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. júl 2024 23:29