Na karmický vzťah si dajte pozor, môže vás totiž zničiť.dreamstime
StoryEditor

Karmický vzťah vám môže pomôcť, ale aj vás zničiť: Zistite, či sa v ňom nenachádzate aj vy

29.03.2023, 17:00
Vzťahy

V karmickom vzťahu sú dvaja ľudia spojení na takej úrovni, že by sa dalo hovoriť aj o spriaznených dušiach. Bohužiaľ, väčšina takýchto partnerstiev je založená za účelom liečenia nejakých minulých životných rán. Ak máte pocit, že sa v karmickom vzťahu nachádzate aj vy, overiť si to môžete vďaka týmto znakom.

Ignorujete červené vlajky

V karmických vzťahoch je bežné, že aj napriek všetkým nezhodám a prekážkam sa snažíte samých seba presvedčiť, že ste si súdení. Koľko toho vlastne dokážete tolerovať? Musíte si uvedomiť, že tieto varovné signály vám vesmír poslal do života s cieľom dať vám lekciu, vďaka ktorej by ste si mali určiť svoje hranice a stať sa silnejšími.

Prebúdza vo vás len to zlé

Váš partner by vo vás mal prebúdzať len to dobré, no ak ste v karmickom vzťahu, pravdepodobne vo vás prebúdza len strach. Či už je to strach z odmietnutia, z nevery alebo samoty. Takýmto spôsobom vám vzťah nerobí radosť, ale zraňuje vás, bolí a ničí.

Ovláda vás a žiarli

Pri karmickom vzťahu môžete mať pocit, že vás partner ovláda, je majetnícky a žiarlivý. Najhoršie na tom je, že toto správanie dosť často ignorujete a vyhovárate sa na to, že sa o vás len bojí. Nie je to však pravda a vy to viete. Karmický partner vás chce totiž len ovládnuť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 11:40