Latex a koža mužov poriadne rozpália.dreamstime
StoryEditor

Toto sú najčastejšie fetiše ktoré hýbu mužským svetom. Niektoré vás skutočne prekvapia

30.03.2023, 15:00
Vzťahy

Sexuálne fantázie sú podmienené mnohými faktormi. Fetišmi nevynímajúc. Niektorí si vo svojich predstavách vedia uletieť pomerne vysoko a ich fetišom nie sú žiadne bežné veci, niektorých ľudí naopak „rajcujú“ aj holé členky, nohy či vlasy.

Vlasy

Nie, nezabudli sme na zadok a prsia, no že sa práve tieto ženské partie mužom páčia nie je žiadnym prekvapením, preto sa to nedá považovať už ani za fetiš. Ale také vlasy... Vašu hrivu si všimne pomerne veľké percento mužov. Páčia sa im samozrejme dlhé vlasy a údajne si to spájajú s rôznymi sexuálnymi fantáziami. Všeobecne vedú ženy s ryšavými vlasmi a hneď za nimi sú ako inak, blondínky.

image

Na vlasy majú páni slabosť.

dreamstime

Latex

A sme presne tam, kde sme smerovali od začiatku. Latex a koža sú totiž mužskými favoritmi. Samozrejme na ženskom tele. Jedným z najväčších fetišov v tomto smere sú presne tieto dva materiály, ktoré dokážu s mužskou predstavivosťou urobiť hotové divy. A nemusíte byť zrovna s bičíkom v ruke. Už len malý kožený detail im ich fantáziu roztočí na plné obrátky.

Pančušky a opätky

Posledným spomedzi najčastejších fetišov sú milé dámy, pančušky a samozrejme vysoké opätky. To vašich, ale aj cudzích mužov dostáva do vytrženia. Ak svojmu drahému teda doprajete vo vašej spálni pohľad na vás v spodnom prádle, v pančuškách a vo vysokých lodičkách, úspech máte zaručený.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 20:51