Naučte sa tieto techniky a bozkávajte sa ako profesionálky.dreamstime
StoryEditor

Nie je bozk ako bozk: Toto sú najvzrušujúcejšie techniky bozkávania pre profesionálky

25.03.2023, 17:00
Vzťahy

Síce znie bozkávanie ako jednoduchá disciplína, no opak je pravdou. Chcete v nej byť naozajstné profesionálky? V takomto prípade musíte zabudnúť na klasické francuzáky. Existuje totiž nespočetné množstvo ďalších techník, ktoré dokážu aj z obyčajného bozku urobiť vášnivú a vzrušujúcu hru. Pozrite sa, ktoré to sú.

Satie

Ak váš partner rád experimentuje, môžete pri bozkávaní vyskúšať aj satie. Keď bude mať jazyk vo vašich ústach, zľahka ho začnite sať. Pokiaľ sa mu to bude páčiť, sajte zakaždým o niečo pevnejšie a silnejšie. Okrem jazyka však môžete sať aj jeho pery, vďaka čomu si môže partner predstavovať to, že tento štýl budete používať aj na jeho genitálie.

Zapojte celé telo

Pri bozkávaní je dôležité, aby ste pri ňom využívali aj iné časti tela ako pery a jazyk. Zabudnite však na klasické držanie za pás a využite čaro svojich rúk. Dotýkajte sa nimi na partnerových erotogénnych zónach, pritisnite si jeho telo k sebe, masírujte ho prstami, nakloňte si jeho hlavu tak, ako potrebujete alebo mu láskajte citlivejšie miesta.

Blúďte perami po partnerovom tele

Bozkávať by ste partnera nemali len na tvári. Výbornou technikou a ešte lepšou predohrou môže byť blúdenie perami po celom jeho tele. Začať môžete od uší, krku, kľúčnej kosti a napokon pokračujte na bradavky, brucho, stehná a tak ďalej. Bude sa rozhodne cítiť ako v siedmom nebi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:21