Ak budete správne stimulovať mužský bod G, váš partner zažije intenzívny orgazmus.dreamstime
StoryEditor

Mužský bod G nájdete na nezvyčajnom mieste: Vďaka jeho správnej stimulácii bude partner šalieť

24.03.2023, 17:00
Vzťahy

Nielen ženy, ale aj muži majú svoj bod G. Je to miesto, vďaka ktorému môžu dosiahnuť ohromujúce orgazmy. Nájsť ho nie je vôbec ťažké, takže sa nemáte čoho báť. Stačí, ak ho budete správne stimulovať a potom si už len užívať pohľad na vzrušeného partnera. Pozrite sa, kde sa nachádza.

Túžite nájsť mužský bod G? Nehľadajte ho na penise ani semenníkoch, ale na prostate. Tá obsahuje množstvo nervových zakončení, vďaka ktorým otvára mužom novú cestu potešenia. Je to žľaza, ktorá má tvar gaštana a tvorí najväčší objem ejakulátu. Okrem toho patrí k najcitlivejším miestam mužského tela. Keďže sa nachádza približne 5 centimetrov v konečníku smerom k bruchu, najlepším spôsobom na jej stimuláciu je práve cez konečník a na to sa budete musieť obaja dobre pripraviť. Stojí to však za to, pretože dráždením prostaty bude môcť partner zažiť intenzívnejší sexuálny zážitok. Pozrite sa, ako ju môžete stimulovať.

Začnite vonkajšou masážou

Predtým, než sa pustíte do skúmania mužského bodu G, porozprávajte sa o tom s partnerom. Obaja sa uvoľnite, pretože stres vám môže zbytočne uškodiť. Uložte sa na posteľ tak, aby ste mali voľný prístup k partnerovmu zadku. Začať môžete jemnou vonkajšou masážou oblasti, ktorá sa nachádza medzi semenníkmi a konečníkom. Stimulovať nervové zakončenia na tomto mieste môžete prstami s použitím lubrikantu alebo jazykom. Či už zvolíte krúživé pohyby alebo mierny tlak, uistite sa, že sa to partnerovi páči. Pokojne ho nechajte navigovať vás. Prstom alebo jazykom pomaly prechádzajte dnu, zakrivte ho smerom k bruchu, kde by sa mala nachádzať prostata. Ak cítite niečo vypuklé, našli ste bod G.

image

Nájdite mužský bod G.

dreamstime

Stimulujte prostatu jemne

Nájsť mužský bod G nie je všetko. Omnoho dôležitejšie je totiž vedieť, ako ho správne stimulovať. Vnútornú masáž môžete vykonávať aj s rukavicami, no ak ste pred stykom dodržali intímnu hygienu, nemusíte. Keď sa váš jazyk alebo prst nachádza vo vnútri, začnite prostatu dráždiť len veľmi jemnými krúživými pohybmi. Môžete striedať uhly aj intenzitu, no stále myslite na to, že sa to musí partnerovi páčiť. Keď sa v stimulácii prostaty stanete profesionálkami, môžete vyskúšať aj análne dildo, ktoré by po vsunutí malo presne naraziť na bod G. Tak či onak, dráždením prostaty môže váš partner zažiť nezabudnuteľný orgazmus, ktorý sa úplne líši od toho klasického.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:04