Viacnásobný orgazmus môžete dosiahnuť vďaka týmto trikom.dreamstime
StoryEditor

Uchádzajte sa v rozkoši o dupľu: Takto môžete dosiahnuť viacnásobný orgazmus

22.03.2023, 17:00
Vzťahy

Mužom po dosiahnutí orgazmu penis ochabne, no ženám nie, a preto majú možnosť si aj po vyvrcholení žiadať o dupľu. Reč je o viacnásobnom orgazme, ktorý bohužiaľ mnohé z vás ešte nezažili. Ak by ste chceli využiť tento dar prírody a tešiť sa zo sexu viac než inokedy, pripravili sme si pre vás návod, ako na to.

Každá z vás túži po viacnásobnom vyvrcholení. Čo keby sme vám povedali, že o ňom už nemusíte len snívať? Ak chcete pri milostnom akte dosiahnuť niekoľko orgazmov, nemali by ste očakávať, že nastanú jeden hneď za druhým. Viacnásobné orgazmy totiž prichádzajú v rôznych formách. Niekedy môžete mať klitorálny orgazmus, no zároveň aj viacero vnútorných orgazmov alebo zažijete sériu menej intenzívnych vyvrcholení, po ktorých prídu ešte väčšie. Tak či onak, mali by ste sa v rozkoši uchádzať o dupľu a vďaka týmto tipom sa vám to rozhodne podarí.

Neprestávajte stimulovať

V tom, aby ste dosiahli viacnásobný orgazmus, vám môže pomôcť neustála stimulácia jednotlivých bodov. Keď pocítite, že orgazmus upadá, udržte vzrušenie tým, že začnete miesto dráždiť. Dajte si však pozor na nadmernú stimuláciu, ktorá môže mať nepriaznivý vplyv na orgazmus. Jednoducho počúvajte svoje telo, milovanie zjemnite, uberte na intenzite, no neprestávajte. Takýmto spôsobom bude orgazmus dospievať a pripravovať sa na ďalšiu vlnu.

Obľúbené polohy a techniky

Ak ste s partnerom už dlhšie, mali by ste vedieť, ktoré polohy či techniky vám robia najlepšie. Práve to vám môže pomôcť v dosiahnutí viacnásobného orgazmu. Obľúbené polohy či techniky striedajte a po prvom vyvrcholení neprestávajte, aby ste neustále dráždili tie najcitlivejšie body. Ako by to malo vyzerať? Ak ste napríklad vyvrcholili pri stimulácii klitorisu, ďalej prejdite na bod G alebo vyskúšajte techniku kunyazu. Rovnako tak vám môžu pomôcť erotické hračky, partnerov jazyk či šikovné prsty.

image

Dobrou technikou a správnou polohou k viacnásobnému orgazmu.

dreamstime

Nezabudnite dýchať

Pri milovaní väčšinou dýchate rýchlo a plytko. Skúste však dýchanie prehĺbiť a uvedomujte si každý nádych či výdych. To vám pomôže nebyť v kŕči a uvedomovať si každú orgazmickú kontrakciu. Verte či nie, takýmto spôsobom sa váš orgazmus okamžite znásobí.

Ukážte mu, ako sa vám to páči

Ak budete mať pocit, že vzrušenie opadáva, môžete naviesť partnera a ukázať mu, kde a ako sa vás má dotýkať. Rovnako tak si však môžete pomôcť aj samé. Kým partner praktizuje orálny sex, vy si môžete prstami dráždiť vonkajšiu oblasť vagíny alebo stimulovať bradavky. Jednoducho, priviesť sa k niekoľkým vrcholom môžete všemožnými spôsobmi.

Aj psychika je dôležitá

V neposlednom rade je dôležité, aby ste si uvedomili, že prežiť viacnásobné vyvrcholenie si nevyžaduje len správnu techniku, ale aj psychické nastavenie. Vy samy musíte veriť, že sa vám podarí viackrát vyvrcholiť. Ak to nepôjde, nevzdávajte to, neprestávajte a pokračujte v hre. Keď sa uvoľníte, všetko sa odrazu stane možným.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 00:41